ERDOĞAN'I ÇOK BEĞENİYORMUŞ

08.02.2021 - 12:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ERDOĞAN'I ÇOK BEĞENİYORMUŞ

Sabah gazetesinden Tuğba Kalçık'a konuşan Kiğılı giyimin sahibi ünlü iş adamı Abdullah Kiğılı, ekonomi ve güncel konular başta olmak önemli açıklamalarda bulundu. ERDOĞAN'IN TARZINI ÇOK BEĞENİYOR Ünlü iş adamı Abdullah Kiğılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın giyim tarzı için "Tarzını çok beğeniyorum. Özellikle son günlerde giydiği takım elbiseler, modayı yakından takip ettiğini de gösteriyor" dedi. Erdoğan'ın giyim tarzı hakkında değerlendirmelerde bulunan Kiğılı, "Tarzını çok beğeniyorum. Özellikle son günlerde giydiği takım elbiseler, modayı yakından takip ettiğini de gösteriyor. Kravat seçimleri de çok zevkli. Kombini de çok iyi yapıyor. Çizgili takımları taşımak zordur. Ama Erdoğan çok iyi taşıyor. Uzun boylu ve fit oluşu da tabii etken buna" diye konuştu. 

abdullah kiğılı ile ilgili görsel sonucuSabah gazetesinden Tuğba Kalçık'a konuşan Kiğılı giyimin sahibi ünlü iş adamı Abdullah Kiğılı, ekonomi ve güncel konular başta olmak önemli açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN'IN TARZINI ÇOK BEĞENİYOR


Ünlü iş adamı Abdullah Kiğılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın giyim tarzı için "Tarzını çok beğeniyorum. Özellikle son günlerde giydiği takım elbiseler, modayı yakından takip ettiğini de gösteriyor" dedi.

Erdoğan'ın giyim tarzı hakkında değerlendirmelerde bulunan Kiğılı, "Tarzını çok beğeniyorum. Özellikle son günlerde giydiği takım elbiseler, modayı yakından takip ettiğini de gösteriyor. Kravat seçimleri de çok zevkli. Kombini de çok iyi yapıyor. Çizgili takımları taşımak zordur. Ama Erdoğan çok iyi taşıyor. Uzun boylu ve fit oluşu da tabii etken buna" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.