Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bugün kritik 2 görüşme

Siyaset 04.02.2021 - 08:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bugün kritik 2 görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ve AYM Başkanı Arslan ile görüşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ile görüşecek. Erdoğan-Bahçeli görüşmesi saat 15.30'da başlayacak. Görüşmede, gündemdeki gelişmelerin yanı sıra Anayasa çalışmalarının da ele alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ve AYM Başkanı Arslan ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ile görüşecek.

Erdoğan-Bahçeli görüşmesi saat 15.30'da başlayacak. Görüşmede, gündemdeki gelişmelerin yanı sıra Anayasa çalışmalarının da ele alınması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.