SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GEBZE'DE MÜSABAKAYA ENGEL OLMADI

31.01.2021 - 20:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GEBZE'DE MÜSABAKAYA ENGEL OLMADI

KOCAELİ HABERİ Koronavirüs ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığınca alınan tedbirler gereğine göre haftasonu uygulann sokağ çıkma yasağı spor müsabakalarına engel teşkil etmiyor.. Haftasonu Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü ​Ilhan Kadıoğlu ile birlikte, Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nun davetlisi olarak,  2.lig Voleybol temsilcimiz Gebze Gençlik ve Spor Kulübünün, Denizli-Cavidilspor ile yaptığı, 2.lig Voleybol maçını izledik..

KOCAELİ HABERİ Koronavirüs ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığınca alınan tedbirler gereğine göre haftasonu uygulann sokağ çıkma yasağı spor müsabakalarına engel teşkil etmiyor..

Haftasonu Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü ​Ilhan Kadıoğlu ile birlikte, Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nun davetlisi olarak,  2.lig Voleybol temsilcimiz Gebze Gençlik ve Spor Kulübünün, Denizli-Cavidilspor ile yaptığı, 2.lig Voleybol maçını izledik..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.