AKŞENER KÜRSÜYE ONU ÇIKARINCA OLANLAR OLDU

Siyaset 28.01.2021 - 05:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AKŞENER KÜRSÜYE ONU ÇIKARINCA OLANLAR OLDU

Akşener kürsüye Doğu Türkistanlı kadını çağırdı, kanallar yayını kesti.. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in grup toplantısında Doğu Türkistanlı bir kadını kürsüye çıkardığı anlarda TBMM TV, ajanslar ve televizyon kanalları canlı yayını kesti. İYİ Partili isimler, yayının kesilmesine sert tepki gösterdi. İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, “Bu nasıl bir zihniyet?” diye sordu.. Yayının kesilmesine İYİ Partili isimler sert tepki gösterdi. İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, tepkisini “Doğu Türkistan’da yaşanan zulme 3 maymunu oynama zihniyetiniz TBMM canlı yayınını keserek tekrar zuhur etti, bu nasıl bir zihniyet?” şeklinde dile getirdi. İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ise, “Doğu Türkistan'ın mazlum sesini haykırmak en çok TBMM'ye yakışır. Keşke kesmeseydiniz!” dedi.

Akşener kürsüye Doğu Türkistanlı kadını çağırdı, kanallar yayını kesti..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in grup toplantısında Doğu Türkistanlı bir kadını kürsüye çıkardığı anlarda TBMM TV, ajanslar ve televizyon kanalları canlı yayını kesti.

İYİ Partili isimler, yayının kesilmesine sert tepki gösterdi. İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, “Bu nasıl bir zihniyet?” diye sordu..

Yayının kesilmesine İYİ Partili isimler sert tepki gösterdi.
İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, tepkisini “Doğu Türkistan’da yaşanan zulme 3 maymunu oynama zihniyetiniz TBMM canlı yayınını keserek tekrar zuhur etti, bu nasıl bir zihniyet?” şeklinde dile getirdi.

İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ise, “Doğu Türkistan'ın mazlum sesini haykırmak en çok TBMM'ye yakışır. Keşke kesmeseydiniz!” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.