GEBZELİ REFAHÇILAR HELVACI'YI DİNLEDİ

Siyaset 24.01.2021 - 15:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ REFAHÇILAR HELVACI'YI DİNLEDİ

KOCAELİ HABERİ Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Mahalli İdareler Başkanlığı komisyon toplantısı, Gebze İlçe Teşkilatında Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı Başkanlığında gerçekleşti..  Komisyon üyeleri Osman Gezgin, Özgür Mertgenç, Halil İbrahim Kurtoğlu, Adem Bulut, Abdulkerim Erdoğan, Halil İbrahim Aysu ve Yaşar Birgül'ün katılım sağladığı toplantıda Yeniden Refah Partisinin Mahalli İdarelerde yapacağı çalışmalar ve projeler ile alakalı istişareler yapıldı. Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı toplantı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; "Komisyon üyemiz Yaşar Birgül’ün ev sahipliğinde Gebze ilçe başkanlığımızda toplantımızı icraettik.Bizi candan samimi ve güler yüzleriyle ağırlayan İlçe Yönetim kurulu üyesi kardeşlerimize teşekkür ediyorum.  Türkiye’de başarıları ile söz edilen hatta dünya ölçeğinde uluslararası ödüllere layık görülen belediyeler 1994 yerel seçimlerinde Refah Partisi’nin büyük zaferine giden yolda 89 ruhu ile efsane hizmetler gerçekleştirerek önemli kilometre taşı olmuşlardır. Bu efsane başarılarının sırrı hiç şüphe yok ki ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ ilkesinin çok geniş kapsamlı düşünülüp uygulanmasında yatmaktadır. Ehliyetin kendi başına bir anlam ifade etmediği hatta bazen liyakatsiz ehliyetin zarar dahi verdiği görülmektedir. Dr. Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi en kısa zamanda hem merkezi hükümette hem de yerel yönetimlerde milli görüş zihniyeti ile milletimizi hak ettiği refah düzeyine ulaştıracaktır inşallah."  

KOCAELİ HABERİ Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Mahalli İdareler Başkanlığı komisyon toplantısı, Gebze İlçe Teşkilatında Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı Başkanlığında gerçekleşti.. 

Komisyon üyeleri Osman Gezgin, Özgür Mertgenç, Halil İbrahim Kurtoğlu, Adem Bulut, Abdulkerim Erdoğan, Halil İbrahim Aysu ve Yaşar Birgül'ün katılım sağladığı toplantıda Yeniden Refah Partisinin Mahalli İdarelerde yapacağı çalışmalar ve projeler ile alakalı istişareler yapıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı toplantı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu;

"Komisyon üyemiz Yaşar Birgül’ün ev sahipliğinde Gebze ilçe başkanlığımızda toplantımızı icraettik.Bizi candan samimi ve güler yüzleriyle ağırlayan İlçe Yönetim kurulu üyesi kardeşlerimize teşekkür ediyorum.  Türkiye’de başarıları ile söz edilen hatta dünya ölçeğinde uluslararası ödüllere layık görülen belediyeler 1994 yerel seçimlerinde Refah Partisi’nin büyük zaferine giden yolda 89 ruhu ile efsane hizmetler gerçekleştirerek önemli kilometre taşı olmuşlardır. Bu efsane başarılarının sırrı hiç şüphe yok ki ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ ilkesinin çok geniş kapsamlı düşünülüp uygulanmasında yatmaktadır. Ehliyetin kendi başına bir anlam ifade etmediği hatta bazen liyakatsiz ehliyetin zarar dahi verdiği görülmektedir. Dr. Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi en kısa zamanda hem merkezi hükümette hem de yerel yönetimlerde milli görüş zihniyeti ile milletimizi hak ettiği refah düzeyine ulaştıracaktır inşallah."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.