Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bir bomba ayrılık daha!

19.01.2021 - 21:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bir bomba ayrılık daha!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bir bomba ayrılık daha yaşandı. atv'nin salı akşamları izleyiciyle buluşan fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş bir ayrılık daha yaşandı. Hızır Çakırbeyli'nin annesi Hayriye anne rolündeki usta oyuncu Sabina Toziya'nın beyninde tümör çıktı. Makedonya Sağlık Bakanı Venko Filipce tarafından ameliyat edilen Sabina Toziya evine gönderilmek için özel uçak ayarlanırken senaryo gereği EDHO'ya veda etti.. Bu deanın ardından bir oyuncu daha diziye veda ediyor. tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizide ayrıca bir veda daha yaşanacak. Çevirdiği oyunlar ortaya çıkacak olan Ebru (Dilşad Şimşek) ekipten ayrılacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bir bomba ayrılık daha yaşandı.

atv'nin salı akşamları izleyiciyle buluşan fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş bir ayrılık daha yaşandı. Hızır Çakırbeyli'nin annesi Hayriye anne rolündeki usta oyuncu Sabina Toziya'nın beyninde tümör çıktı. Makedonya Sağlık Bakanı Venko Filipce tarafından ameliyat edilen Sabina Toziya evine gönderilmek için özel uçak ayarlanırken senaryo gereği EDHO'ya veda etti..

Bu deanın ardından bir oyuncu daha diziye veda ediyor. tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizide ayrıca bir veda daha yaşanacak. Çevirdiği oyunlar ortaya çıkacak olan Ebru (Dilşad Şimşek) ekipten ayrılacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bir bomba ayrılık daha! Hangi ünlü oyuncu veda ediyor? - Sayfa:3

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.