BAŞKAN ELLİBEŞ'İN İLK ÜÇÜ AYNI KAREDE

05.01.2021 - 06:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ELLİBEŞ'İN İLK ÜÇÜ AYNI KAREDE

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatının haftalık olağan İl Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantıları dün akşam gerçekleştirdi.. Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda pandemi sürec nedeni ile maske ve mesafe kurllarına birebir riayet edilirken, İl Teşkilatı yapılanmasının en önemli üç başkan yardımcılıkları görevlerinde bulunan Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Dr. Şahin Talus, Teşkilat Başkanı Av. Halit Çokan ve  Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Engin Güzel'in yanyana oturarak aynı foroğraf karesinde yer almaları dikkatlerden kaçmadı..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatının haftalık olağan İl Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantıları dün akşam gerçekleştirdi..

Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda pandemi sürec nedeni ile maske ve mesafe kurllarına birebir riayet edilirken, İl Teşkilatı yapılanmasının en önemli üç başkan yardımcılıkları görevlerinde bulunan Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Dr. Şahin Talus, Teşkilat Başkanı Av. Halit Çokan ve  Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Engin Güzel'in yanyana oturarak aynı foroğraf karesinde yer almaları dikkatlerden kaçmadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.