İMAMOĞLU’NDAN GENÇLERE AÇIK ÇAĞRI

Siyaset 18.12.2020 - 09:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İMAMOĞLU’NDAN GENÇLERE AÇIK ÇAĞRI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 17-20 Aralık tarihleri arasında dijital platformlar üzerinden yayınlanacak Türkiye'nin en büyük çevrimiçi etkinliği, “İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali”ni başlattı. Pandemi nedeniyle zor günler yaşadığımızı hatırlatan İmamoğlu, “Bir gerçek var ki; bir araya gelmemiz bayağı uzun sürecek. Dolayısıyla bizim mutlaka alternatif işler düşünmemiz lazım. Bizi yönlendirin, biz açığız. Bunu samimiyetle söylüyorum. Bu şehirde her şeyi beraber üretmeliyiz. Ben, o her şeyi bilenlerden değilim; onu söyleyeyim. Bilenlerin fikirlerine saygı duyanlardanım. Lütfen bu fırsatı bana verin” dedi.  “HER ŞEYİ BİLENLERDEN DEĞİLİM; BERABER ÜRETMELİYİZ” İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve iştiraki Spor İstanbul A.Ş., Türkiye'nin en büyük çevrimiçi etkinliği, “İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali”ni başlattı. Festivalin açılışı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Çevrimiçi festivalin açılış töreninde, etkinlikte yer alacak sanatçılar, sporcular, yazarlar ve programcılar da yer aldı. İmamoğlu, sunucular Müge Boz ve Oğuzhan Uğur ile keyifli bir sohbet gerçekleştirirken, diğer katılımcılarla da tanışma fırsatı buldu. Program sırasında, İmamoğlu’nun kızı Beren’in, kedisi Kuzu’yla kadraja girmesi renkli anların yaşanmasına neden oldu. “BİR GERÇEK VAR Kİ; BİR ARAYA GELMEMİZ UZUN SÜRECEK” İmamoğlu, pandemi koşullarında üretilen çevrimiçi festival fikrinin nasıl ortaya çıktığıyla ilgili soruya, şu yanıtı verdi:  “Bunun devam etmesini çok arzu ediyorum. Kesinlikle bir ihtiyaç bu. Bir gerçek var ki; bir araya gelmemiz bayağı uzun sürecek. Dolayısıyla bizim mutlaka alternatif işler düşünmemiz lazım. Bu anlamda bu iyi bir deneme olacak. Güçlü bir deneme olsun istiyorum. Bunun güçlenmesi için aslında her şey var. Konuklar ve sanatçılar müthiş. Her birisinin bu konuya en samimi, en içten desteği vereceğinden hiç şüphem yok. Onlar bu katkıyı sunarlarsa, aynı oranda katılımcısı da artacaktır. Bu benim önüme ilk geldiğinde, ‘Hemen denemeliyiz’ dedim, hiç tereddüt etmedim. Gerçekten zor günler; buluşamıyoruz, konuşamıyoruz, sanatla buluşamıyoruz. Birçok alanda buluşamıyoruz; söyleşilerde buluşamıyoruz. Mecburuz bu şekilde göz göze, yüz yüze değil de cam cama, ekran ekrana buluşmaya.” 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 17-20 Aralık tarihleri arasında dijital platformlar üzerinden yayınlanacak Türkiye'nin en büyük çevrimiçi etkinliği, “İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali”ni başlattı. Pandemi nedeniyle zor günler yaşadığımızı hatırlatan İmamoğlu, “Bir gerçek var ki; bir araya gelmemiz bayağı uzun sürecek. Dolayısıyla bizim mutlaka alternatif işler düşünmemiz lazım. Bizi yönlendirin, biz açığız. Bunu samimiyetle söylüyorum. Bu şehirde her şeyi beraber üretmeliyiz. Ben, o her şeyi bilenlerden değilim; onu söyleyeyim. Bilenlerin fikirlerine saygı duyanlardanım. Lütfen bu fırsatı bana verin” dedi. 


“HER ŞEYİ BİLENLERDEN DEĞİLİM; BERABER ÜRETMELİYİZ”
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve iştiraki Spor İstanbul A.Ş., Türkiye'nin en büyük çevrimiçi etkinliği, “İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali”ni başlattı. Festivalin açılışı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Çevrimiçi festivalin açılış töreninde, etkinlikte yer alacak sanatçılar, sporcular, yazarlar ve programcılar da yer aldı. İmamoğlu, sunucular Müge Boz ve Oğuzhan Uğur ile keyifli bir sohbet gerçekleştirirken, diğer katılımcılarla da tanışma fırsatı buldu. Program sırasında, İmamoğlu’nun kızı Beren’in, kedisi Kuzu’yla kadraja girmesi renkli anların yaşanmasına neden oldu.


“BİR GERÇEK VAR Kİ; BİR ARAYA GELMEMİZ UZUN SÜRECEK”
İmamoğlu, pandemi koşullarında üretilen çevrimiçi festival fikrinin nasıl ortaya çıktığıyla ilgili soruya, şu yanıtı verdi:  “Bunun devam etmesini çok arzu ediyorum. Kesinlikle bir ihtiyaç bu. Bir gerçek var ki; bir araya gelmemiz bayağı uzun sürecek. Dolayısıyla bizim mutlaka alternatif işler düşünmemiz lazım. Bu anlamda bu iyi bir deneme olacak. Güçlü bir deneme olsun istiyorum. Bunun güçlenmesi için aslında her şey var. Konuklar ve sanatçılar müthiş. Her birisinin bu konuya en samimi, en içten desteği vereceğinden hiç şüphem yok. Onlar bu katkıyı sunarlarsa, aynı oranda katılımcısı da artacaktır. Bu benim önüme ilk geldiğinde, ‘Hemen denemeliyiz’ dedim, hiç tereddüt etmedim. Gerçekten zor günler; buluşamıyoruz, konuşamıyoruz, sanatla buluşamıyoruz. Birçok alanda buluşamıyoruz; söyleşilerde buluşamıyoruz. Mecburuz bu şekilde göz göze, yüz yüze değil de cam cama, ekran ekrana buluşmaya.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.