ERDOĞAN'IN KUCAĞINDAKİ DİLOVALI ÇOCUK BÜYÜDÜ

Siyaset 13.12.2020 - 04:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ERDOĞAN'IN KUCAĞINDAKİ DİLOVALI ÇOCUK BÜYÜDÜ

KOCAELİ HABERİ 2010 Yılında Körfezi'i bu kıyıdan karşı kıyıya bağlayacak olan Dilovası Osmangazi köprüsünün temel atma töreni için Dilovası'na gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kucağındaki Dilovalı Fatih şimdi 15 yaşında kocaman bir delikanlı oldu.. O çocuk dönemin Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın oğlu Fatih idi ve 10 yıl aradan sonra tekrar Ak Parti Dilovası ilçe başkanı seçilen İlhan Yıldırım oğlu Fatih'in doğum günü nedeni ile o fotoğrafı sosyal medyadan "Doğum günün kutlu olsun Rabbim yolunu bahtını açık eylesin. İyi ki varsın Evlat..." mesajı ile paylaştı.. 

KOCAELİ HABERİ 2010 Yılında Körfezi'i bu kıyıdan karşı kıyıya bağlayacak olan Dilovası Osmangazi köprüsünün temel atma töreni için Dilovası'na gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kucağındaki Dilovalı Fatih şimdi 15 yaşında kocaman bir delikanlı oldu..

O çocuk dönemin Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın oğlu Fatih idi ve 10 yıl aradan sonra tekrar Ak Parti Dilovası ilçe başkanı seçilen İlhan Yıldırım oğlu Fatih'in doğum günü nedeni ile o fotoğrafı sosyal medyadan "Doğum günün kutlu olsun Rabbim yolunu bahtını açık eylesin. İyi ki varsın Evlat..." mesajı ile paylaştı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.