GELECEK PARTİSİ ÇAYIROVA'DA İŞLEM TAMAM

Siyaset 10.12.2020 - 18:41, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GELECEK PARTİSİ ÇAYIROVA'DA İŞLEM TAMAM

KOCAELİ HABERİ Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Çayırova İlçe Başkanlığı görevine atanan Kağan Demirci, kısa sürede ilçe binasını tutup, yönetim kurulunu oluşturdu. Göreve atandıktan sonra Özgürlük Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Gencer Plazada ilçe binasını tutup tefrişat işlerine başlayan Kağan Demirci 30 kişiden oluşan yönetim kurulunu da oluşturarak, hazırladıkları evrakları Kocaeli Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne teslim etti.  İl teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık ve kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi Ülkü Nazlı Üstün ile birlikte kuruluş evraklarını teslim eden Kağan Demirci, “İlçe binamızın tefrişatı tamamladık. Toplumun her kesimini kucaklayan bir yönetim oluşturduk. Saha çalışmalarımız başladı. En kısa sürede ilk olağan genel kurulumuzu da yapacağız. Görev ve sorumluluğumuz büyük. Bizlere olan güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. ÇAYIROVA İLÇE YÖNETİM KURULU 1-Kağan DEMİRCİ (BAŞKAN) 2-Sadık ÖZTUNALI 3-İbrahim FAZLIOĞLU 4-Casim ORMAN 5-Ramazan ÖZCAN 6-Mustafa CENGİZ 7-Umut DURAK 8-Taylan AYDIN 9-İsmail YÜRÜK 10-Nihat YAPANOĞLU 11-Arif HAYIR 12-Emrullah ÇAKMAK 13-Selim GÜLER 14-İlkay ÇAKIR 15-Ülkü Nazlı ÜSTÜN 16-Zeynep KARATAŞ 17-Enez GİRİŞ 18-Süleyman ŞEN 19-Yılmaz YILDIZ 20-Yener YILMAZ 21-Ahmet PAKLACI 22-İhsan Murat BAYRAM 23-Ramazan CİNAZ 24-Serkan GÜLMEZ 25-Yiğit AKTAŞ 26-İsmail ÇELİK 27-Devrim ŞAHİN 28-Mustafa YİĞİT 29-Mehmet ALİOĞLU 30-Savaş ARSLAN

KOCAELİ HABERİ Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Çayırova İlçe Başkanlığı görevine atanan Kağan Demirci, kısa sürede ilçe binasını tutup, yönetim kurulunu oluşturdu.

Göreve atandıktan sonra Özgürlük Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Gencer Plazada ilçe binasını tutup tefrişat işlerine başlayan Kağan Demirci 30 kişiden oluşan yönetim kurulunu da oluşturarak, hazırladıkları evrakları Kocaeli Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne teslim etti.  İl teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık ve kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi Ülkü Nazlı Üstün ile birlikte kuruluş evraklarını teslim eden Kağan Demirci, “İlçe binamızın tefrişatı tamamladık. Toplumun her kesimini kucaklayan bir yönetim oluşturduk. Saha çalışmalarımız başladı. En kısa sürede ilk olağan genel kurulumuzu da yapacağız. Görev ve sorumluluğumuz büyük. Bizlere olan güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

ÇAYIROVA İLÇE YÖNETİM KURULU

1-Kağan DEMİRCİ (BAŞKAN)
2-Sadık ÖZTUNALI
3-İbrahim FAZLIOĞLU
4-Casim ORMAN
5-Ramazan ÖZCAN
6-Mustafa CENGİZ
7-Umut DURAK
8-Taylan AYDIN
9-İsmail YÜRÜK
10-Nihat YAPANOĞLU
11-Arif HAYIR
12-Emrullah ÇAKMAK
13-Selim GÜLER
14-İlkay ÇAKIR
15-Ülkü Nazlı ÜSTÜN
16-Zeynep KARATAŞ
17-Enez GİRİŞ
18-Süleyman ŞEN
19-Yılmaz YILDIZ
20-Yener YILMAZ
21-Ahmet PAKLACI
22-İhsan Murat BAYRAM
23-Ramazan CİNAZ
24-Serkan GÜLMEZ
25-Yiğit AKTAŞ
26-İsmail ÇELİK
27-Devrim ŞAHİN
28-Mustafa YİĞİT
29-Mehmet ALİOĞLU
30-Savaş ARSLAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.