GEBZELİ İYİ PARTİLİLER KORAY AYDIN'A NİÇİN GİTTİLER?

Siyaset 21.11.2020 - 07:57, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ İYİ PARTİLİLER KORAY AYDIN'A NİÇİN GİTTİLER?

KOCAELİ HABERİ İYİ Parti Kocaeli'nin Gebzeli başkan yardımcısı Nusret Acur dün Gebzei İyi partililer ile birlikte İYİ Parti Genel Merkezine gitmelerinin asıl nedenlerini sosyal medyadan bakın nasıl paylaştı; "Partimiz Bizim İkinci Evimizdir. Kıymetli Arkadaşlarım İsmail Nazlı, Birol Elüstü ve Burak Aytaş ile Birlikte; Özel Bir İş İçin Gittiğimiz Ankara’da Genel Merkezimize Uğradık. Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın, Değerli Vakitlerini Bizlere Ayırdılar. Genel başkan Yardımcılarımızdan Metin Ergun ve Tolga Akalın Başkanlarımızla da Sohbet Etme Şansımız Oldu. Meclis Grup Başkan Vekilimiz Musavvat Dervişoğlu ile Denk Gelmemiz de Ayrı Bir Güzellik Oldu Elbette. Son Olarak Protokol Müdürümüz Sinan İnce, Değerli Ağabeyimiz Rıdvan Uz ve Mehmet Aslan Başkanlarımızla Selamlaşarak Ayrıldık Ankara’dan. Grup Başkan Vekilimiz ve Kocaeli Milletvekilimiz Lütfü Türkkan’ı, Mecliste Olması Sebebiyle Görme İmkanımız Olmadı. Ancak Gönül Birlikteliğimiz Aşikardır. Görüştüğümüz Herkese İlimizin Ve İl Başkanımız Şanbaz Yıldız’ın Selamını İletip; Selamlarını Getirdik. Partimizde; Herkesin Moralini Son Derece Yerinde ve Herkesi Gayet Zinde Görmekten de Ayrıca Mutlu Olduk. (Bazı Yerel Basın-Yayın Organlarında Gördüğüm Yazı-Yorum üzerine) Özellikle “Yinelemek” Gereği Duyuyorum. Ankara Ziyaretimiz Tamamen Siyaset Dışı Olup, Başlangıçta da Belirttiğim Gibi Gitmişken Evimize Uğramaktan Öte Bir Ziyaret Değildir. Bilinsin İstedim.."

KOCAELİ HABERİ İYİ Parti Kocaeli'nin Gebzeli başkan yardımcısı Nusret Acur dün Gebzei İyi partililer ile birlikte İYİ Parti Genel Merkezine gitmelerinin asıl nedenlerini sosyal medyadan bakın nasıl paylaştı;

"Partimiz Bizim İkinci Evimizdir. Kıymetli Arkadaşlarım İsmail Nazlı, Birol Elüstü ve Burak Aytaş ile Birlikte; Özel Bir İş İçin Gittiğimiz Ankara’da Genel Merkezimize Uğradık. Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın, Değerli Vakitlerini Bizlere Ayırdılar. Genel başkan Yardımcılarımızdan Metin Ergun ve Tolga Akalın Başkanlarımızla da Sohbet Etme Şansımız Oldu. Meclis Grup Başkan Vekilimiz Musavvat Dervişoğlu ile Denk Gelmemiz de Ayrı Bir Güzellik Oldu Elbette. Son Olarak Protokol Müdürümüz Sinan İnce, Değerli Ağabeyimiz Rıdvan Uz ve Mehmet Aslan Başkanlarımızla Selamlaşarak Ayrıldık Ankara’dan. Grup Başkan Vekilimiz ve Kocaeli Milletvekilimiz Lütfü Türkkan’ı, Mecliste Olması Sebebiyle Görme İmkanımız Olmadı. Ancak Gönül Birlikteliğimiz Aşikardır. Görüştüğümüz Herkese İlimizin Ve İl Başkanımız Şanbaz Yıldız’ın Selamını İletip; Selamlarını Getirdik. Partimizde; Herkesin Moralini Son Derece Yerinde ve Herkesi Gayet Zinde Görmekten de Ayrıca Mutlu Olduk. (Bazı Yerel Basın-Yayın Organlarında Gördüğüm Yazı-Yorum üzerine) Özellikle “Yinelemek” Gereği Duyuyorum. Ankara Ziyaretimiz Tamamen Siyaset Dışı Olup, Başlangıçta da Belirttiğim Gibi Gitmişken Evimize Uğramaktan Öte Bir Ziyaret Değildir. Bilinsin İstedim.."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.