Sinan Oğan: Önce Osman Kavala'yı bırakacaklar!

Siyaset 21.11.2020 - 07:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Sinan Oğan: Önce Osman Kavala'yı bırakacaklar!

MHP eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç'ın "Kavala'nın tutuklu kalmasına hayret ediyorum, Demirtaş'ın tahliyesi olabilir; delil uyduramazsınız, çocuk bile yazmaz bu iddianameleri" sözlerini yorumladı. Sinan Oğan, tutuklu iş insanı Osman Kavala'nın 20 Ocak'tan önce bırakalacağını açıkladıktan sonra nedenini anlattı; "Sayın Arınç'ın iki sembol isim üzerinden ifade ettiği, bu konudaki seçimler isimler tesadüf değildir. Arınç'ın seçmiş olduğu isimler Amerikan Başkanı'nın Türkiye'ye 20 Ocak'tan sonra dayatacağı isimlerdir. Dolayısıyla ortada bir nevi iyi polis, kötü polis meselesi vardır. Arınç'ın ortamı yumuşatmak için bir takım tepkileri defetmek için. Öyle bir görevi ifada bulunacağı açıktır. " Sinan Oğan, Hülya Hökenek'in "Joe Biden göreve geldikten sonra 'Demirtaş'ı ve Kavala'yı çıkartın' baskısıyla mı karşılaşacağız?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: '20 OCAK'TAN ÖNCE OSMAN KAVALA'YI BIRAKACAKLAR" Ben size şunu söyleyeyim; 20 Ocak'tan önce büyük ihtimalle Osman Kavala'yı bırakacaklar. Ben Osman Kavala'nın dosyasının içerisine çok vakıf değilim. SELAHATTİN DEMİRTAŞ Selahattin Demirtaş meselesi o kadar kolay değil. Ama bütün Türkiye'ye dönük o anlamda baskıların olacağı açıktır. Hükümet bu baskıları ne kadar karşılayabilir? Özellikle bu ekonomik durumda ona bakmak lazım. Ayrıca ben AK Parti içerisinden Arınç'a yapılan eleştirileri samimi bulmuyorum. Son derece samimiyetsiz buluyorum. "

MHP eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç'ın "Kavala'nın tutuklu kalmasına hayret ediyorum, Demirtaş'ın tahliyesi olabilir; delil uyduramazsınız, çocuk bile yazmaz bu iddianameleri" sözlerini yorumladı.

Sinan Oğan, tutuklu iş insanı Osman Kavala'nın 20 Ocak'tan önce bırakalacağını açıkladıktan sonra nedenini anlattı;
"Sayın Arınç'ın iki sembol isim üzerinden ifade ettiği, bu konudaki seçimler isimler tesadüf değildir. Arınç'ın seçmiş olduğu isimler Amerikan Başkanı'nın Türkiye'ye 20 Ocak'tan sonra dayatacağı isimlerdir. Dolayısıyla ortada bir nevi iyi polis, kötü polis meselesi vardır. Arınç'ın ortamı yumuşatmak için bir takım tepkileri defetmek için. Öyle bir görevi ifada bulunacağı açıktır. "

Sinan Oğan, Hülya Hökenek'in "Joe Biden göreve geldikten sonra 'Demirtaş'ı ve Kavala'yı çıkartın' baskısıyla mı karşılaşacağız?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

'20 OCAK'TAN ÖNCE OSMAN KAVALA'YI BIRAKACAKLAR"

Ben size şunu söyleyeyim; 20 Ocak'tan önce büyük ihtimalle Osman Kavala'yı bırakacaklar. Ben Osman Kavala'nın dosyasının içerisine çok vakıf değilim.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ

Selahattin Demirtaş meselesi o kadar kolay değil. Ama bütün Türkiye'ye dönük o anlamda baskıların olacağı açıktır. Hükümet bu baskıları ne kadar karşılayabilir? Özellikle bu ekonomik durumda ona bakmak lazım.

Ayrıca ben AK Parti içerisinden Arınç'a yapılan eleştirileri samimi bulmuyorum. Son derece samimiyetsiz buluyorum. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.