YENİ YÖNETİCİLER ÖNCE RECEP KAYA'YA GELDİLER..

Siyaset 16.11.2020 - 23:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YENİ YÖNETİCİLER ÖNCE RECEP KAYA'YA GELDİLER..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı bugün mazbatasını aldıktan sonra ilk resmi yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.. Koronavirüse yakalandığı için evinde karantina altında olan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in başkanlığında online bağlantı ile gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısına Gebzeli yönetim kurulu üyeleri de tam katılım sağladı.. Ak Parti Kocaeli İl Yönetimine Gebze'yi temsilen giren Engin Güzel, Nuri Kaya, Haluk Sekban, Mehmet Fatih İşlek ve Seda Kardaşlar Çelik Kocaeli'de ki toplantıya katılmadan önce AK Parti Gebze ilçe Başkanlığıne gelerek İlce Başkanı Recep Kaya'yı ziyaret ettiler.. Ak Parti Kadın Kolu Başkanı Şenay Önder'in de hazır bulunduğu bu ziyarette, yeni il yöneticisi Samet Coşkun ise özel işi gerekçesi ile Gebze ilçe ziyaretine katıllamadı..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı bugün mazbatasını aldıktan sonra ilk resmi yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi..

Koronavirüse yakalandığı için evinde karantina altında olan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in başkanlığında online bağlantı ile gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısına Gebzeli yönetim kurulu üyeleri de tam katılım sağladı..

Ak Parti Kocaeli İl Yönetimine Gebze'yi temsilen giren Engin Güzel, Nuri Kaya, Haluk Sekban, Mehmet Fatih İşlek ve Seda Kardaşlar Çelik Kocaeli'de ki toplantıya katılmadan önce AK Parti Gebze ilçe Başkanlığıne gelerek İlce Başkanı Recep Kaya'yı ziyaret ettiler..

Ak Parti Kadın Kolu Başkanı Şenay Önder'in de hazır bulunduğu bu ziyarette, yeni il yöneticisi Samet Coşkun ise özel işi gerekçesi ile Gebze ilçe ziyaretine katıllamadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.