FATMA KAPLAN HÜRRİYET NEYİN PEŞİNDE?

Siyaset 22.05.2024 - 22:23, Güncelleme: 22.05.2024 - 22:31
 

FATMA KAPLAN HÜRRİYET NEYİN PEŞİNDE?

KOCAELİ HABERİ
 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 9 Mayıs 2024 tarihinde Ankara'ya giderek  İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'na tebrik ziyaretinde bulunmuştu. CHP'li  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bugün yine Ankara'ya giderek  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na bir nezaket ziyaretinde bulundu.. Kocaeli ve Ankara siyaset kulisleri ise CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in Ankara'ya giderek  yapmış olduğu bu Genel Başkan ziyaretlerinin perde arkasını merak etmeye başladı..
KOCAELİ HABERİ

 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 9 Mayıs 2024 tarihinde Ankara'ya giderek  İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'na tebrik ziyaretinde bulunmuştu.

CHP'li  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bugün yine Ankara'ya giderek  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na bir nezaket ziyaretinde bulundu..

Kocaeli ve Ankara siyaset kulisleri ise CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in Ankara'ya giderek  yapmış olduğu bu Genel Başkan ziyaretlerinin perde arkasını merak etmeye başladı..
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti Genel Başkanı  Müsavat Dervişoğlu'nu ziyaret etti - Son Dakika

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.