BAŞKAN BÜYÜKGÖZ BU SABAH YOLCU ETTİ

Siyaset 23.05.2024 - 07:58, Güncelleme: 23.05.2024 - 08:04
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ BU SABAH YOLCU ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kutsal Hac görevini yerine getirmek için Arabistan'a gidecek olan Gebzeli hemşerilerini bu sabahın Gebze Kent Meydanında düzenlenen tören ile uğurladı.. Hacı adayları ile kendilerini uğurlamaya gelen yakınlarının arasında uğurlama anında oldukça duygusal anlar yaşanırken, Zinnur Büyükgöz o anların fotoğraflarını sosyal medyadan "Hac farizasını yerine getirmek için yola çıkacak olan kıymetli hemşehrilerimizle beraberiz." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kutsal Hac görevini yerine getirmek için Arabistan'a gidecek olan Gebzeli hemşerilerini bu sabahın Gebze Kent Meydanında düzenlenen tören ile uğurladı..

Hacı adayları ile kendilerini uğurlamaya gelen yakınlarının arasında uğurlama anında oldukça duygusal anlar yaşanırken, Zinnur Büyükgöz o anların fotoğraflarını sosyal medyadan "Hac farizasını yerine getirmek için yola çıkacak olan kıymetli hemşehrilerimizle beraberiz." sözleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.