MİLLETVEKİLİ TİPİOĞLU ONLARIN SIKINITLARINI TAKİP ETMEYE DEVAM EDİYOR

Siyaset 22.05.2024 - 07:13, Güncelleme: 22.05.2024 - 07:13
 

MİLLETVEKİLİ TİPİOĞLU ONLARIN SIKINITLARINI TAKİP ETMEYE DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Muğla, Şanlıurfa ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü görevlerinden sonra siyasete atılarak  AK Parti Kocaeli Milletvekili seçilen Veysel Tipioğlu dün TBMM'de Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı olarak yaptığı konuşmada "Emniyet Teşkilatımızın 12/36 çalışma sistemi dahil olmak üzere her türlü sıkıntısı ve özlük haklarıyla ilgili konuları takip etmeye devam edeceğiz" dedi.. Milletvekili Tipioğlu o anların videosunu X sosyal medya sayfasından "TBMM 35 sene şanlı üniformasını giymekten onur duyduğum Serden geçen Yiğitlerin Otağı Emniyet Teşkilatımızın 12/36 çalışma sistemi dahil olmak üzere her türlü sıkıntısı ve özlük haklarıyla ilgili konuları takip etmeye devam edeceğiz" sözleri ile paylaştı.. Tipioğlu yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; ''Türk polisi ülkemizin göz bebeğidir. Bu çerçevede emniyet teşkilatımız çağdaş Türkiye Cumhuriyeti devletinin insan haklarına ve insan onuruna dayalı yapısını korumakla görevli en temel teşkilatlarından bir tanesidir. Bu özelliğini koruması içinde AK Parti hükümetleri tarafından yaptığımız reformlar ve iyileştirmeler ile bu husustaki hassasiyetimizi her zaman ortaya koyduk ve ortaya koymaya devam ediyoruz.Değerli Milletvekilleri Sizlere polis intiharları ile ilgili uluslararası verileri kısaca paylaşmak istiyorum Dünya ülkeleri 2009-2018 yılları arasında yüz binde Fransa'da 34.92, Portekiz'de yüz binde 19.54 Avusturalya'da yüz binde 16.01, ,Amerika Birleşik Devletleri'nde yüz binde 16, Türkiye'de yüz binde 15.07'dir" dedi. Tipioğlu sözlerini kesen CHP grup vekillerine tepki göstererek konuşmasına devam etti. "Yapılan çalışmalar sonucunda ülkemizde yaşanan polis intiharları olayı Avrupa ülkelerinden azdır. Ancak her bir polisimizin canının çok kıymetli olduğunu, tek bir canımızı bile kaybetmeyi kabul etmediğimizi üzülerek ifade etmek istiyorum.
KOCAELİ HABERİ

Muğla, Şanlıurfa ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü görevlerinden sonra siyasete atılarak  AK Parti Kocaeli Milletvekili seçilen Veysel Tipioğlu dün TBMM'de Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı olarak yaptığı konuşmada "Emniyet Teşkilatımızın 12/36 çalışma sistemi dahil olmak üzere her türlü sıkıntısı ve özlük haklarıyla ilgili konuları takip etmeye devam edeceğiz" dedi..

Milletvekili Tipioğlu o anların videosunu X sosyal medya sayfasından "TBMM 35 sene şanlı üniformasını giymekten onur duyduğum Serden geçen Yiğitlerin Otağı Emniyet Teşkilatımızın 12/36 çalışma sistemi dahil olmak üzere her türlü sıkıntısı ve özlük haklarıyla ilgili konuları takip etmeye devam edeceğiz" sözleri ile paylaştı..

Tipioğlu yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; ''Türk polisi ülkemizin göz bebeğidir. Bu çerçevede emniyet teşkilatımız çağdaş Türkiye Cumhuriyeti devletinin insan haklarına ve insan onuruna dayalı yapısını korumakla görevli en temel teşkilatlarından bir tanesidir. Bu özelliğini koruması içinde AK Parti hükümetleri tarafından yaptığımız reformlar ve iyileştirmeler ile bu husustaki hassasiyetimizi her zaman ortaya koyduk ve ortaya koymaya devam ediyoruz.Değerli Milletvekilleri Sizlere polis intiharları ile ilgili uluslararası verileri kısaca paylaşmak istiyorum Dünya ülkeleri 2009-2018 yılları arasında yüz binde Fransa'da 34.92, Portekiz'de yüz binde 19.54 Avusturalya'da yüz binde 16.01, ,Amerika Birleşik Devletleri'nde yüz binde 16, Türkiye'de yüz binde 15.07'dir" dedi.

Tipioğlu sözlerini kesen CHP grup vekillerine tepki göstererek konuşmasına devam etti. "Yapılan çalışmalar sonucunda ülkemizde yaşanan polis intiharları olayı Avrupa ülkelerinden azdır. Ancak her bir polisimizin canının çok kıymetli olduğunu, tek bir canımızı bile kaybetmeyi kabul etmediğimizi üzülerek ifade etmek istiyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.