BÜLENT ANAR KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Dünya 12.11.2020 - 21:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BÜLENT ANAR KORONAVİRÜSE YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ Darıca belediyesi Basın Yayın Müdürlüğünün sevilen isimlerinden Bülent Anar koronavirüsü yakalandı ve Darıca Farabi Hastanede tedavi altına alındı.. Bülent Anar sağlık ddurumu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Hafta sonu covid testimizin pozitif çıkması sebebiyle evde başlayan tedavimiz hastanede devam diyor. Rabbime şükür bugün daha iyiyim. Arayan soran , tüm dostlar sağolsun , dönüş yapamadıklarım kusura bakmasın. Dualarınızla inşallah bunuda atlatacağız. Sağlığımız ve aileniz için lütfen dikkatli olalım." dedi..

KOCAELİ HABERİ Darıca belediyesi Basın Yayın Müdürlüğünün sevilen isimlerinden Bülent Anar koronavirüsü yakalandı ve Darıca Farabi Hastanede tedavi altına alındı..

Bülent Anar sağlık ddurumu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Hafta sonu covid testimizin pozitif çıkması sebebiyle evde başlayan tedavimiz hastanede devam diyor. Rabbime şükür bugün daha iyiyim. Arayan soran , tüm dostlar sağolsun , dönüş yapamadıklarım kusura bakmasın. Dualarınızla inşallah bunuda atlatacağız. Sağlığımız ve aileniz için lütfen dikkatli olalım." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.