AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na Biden tepkisi

Siyaset 08.11.2020 - 02:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na Biden tepkisi

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Joe Biden'ı tebrik etmesini eleştirdi. Turan, “15 seçim kazanan, kendi ülkesinin başkanı; Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez bile tebrik etmeyene bak sen! Sinyal verirken Kemal Kılıçdaroğlu gibi ol!” dedi. Kılıçdaroğlu'nun "Amerika Birleşik Devletleri'nin 46. Başkanı olarak seçilen Joe Biden ve yardımcısı Kamala Harris'i tebrik ederim. Türkiye - ABD arasındaki dostluğun ve stratejik müttefiklik ilişkilerimizin güçlenmesini dilerim." şeklindeki mesajı ile  ABD Başkanı seçilen Joe Biden'ı kutlamasına tepki gösteren Bülent Turan, Kılıçdaroğlu'nun tebrik tweet'ini “15 seçim kazanan, kendi ülkesinin başkanı; Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez bile tebrik etmeyene bak sen! Sinyal verirken Kemal Kılıçdaroğlu gibi ol!..” ifadeleriyle paylaştı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Joe Biden'ı tebrik etmesini eleştirdi. Turan, “15 seçim kazanan, kendi ülkesinin başkanı; Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez bile tebrik etmeyene bak sen! Sinyal verirken Kemal Kılıçdaroğlu gibi ol!” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun "Amerika Birleşik Devletleri'nin 46. Başkanı olarak seçilen Joe Biden ve yardımcısı Kamala Harris'i tebrik ederim. Türkiye - ABD arasındaki dostluğun ve stratejik müttefiklik ilişkilerimizin güçlenmesini dilerim." şeklindeki mesajı ile  ABD Başkanı seçilen Joe Biden'ı kutlamasına tepki gösteren Bülent Turan, Kılıçdaroğlu'nun tebrik tweet'ini “15 seçim kazanan, kendi ülkesinin başkanı; Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez bile tebrik etmeyene bak sen! Sinyal verirken Kemal Kılıçdaroğlu gibi ol!..” ifadeleriyle paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.