SP KARIŞTI! İL BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI AMA..

Siyaset 08.11.2020 - 01:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SP KARIŞTI! İL BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI AMA..

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nda görev değişimi yaşandı. İstanbul İl Başkanlığı görevinden alınan Abdullah Sevim sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak "görevimin başındayım" dedi.. Partinin 3 yıldır İstanbul İl Başkanlığı'nı yapan Dr. Abdullah Sevim görevini, partinin Tanıtım ve Medyauadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı'ya devaretti. Partiden yapılan açıklamada, "Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığını 3 yıldır gayretle sürdüren Dr. Abdullah Sevim, görevini Saadet Partisi Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı’ya devretti" denildi. Görevden alınan Sevim: Görevimin başındayım İstanbul İl Başkanlığı'ndaki görev değişimi sonrası, Abdullah Sevim sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Partinin Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asıltürk'ün İl Başkanlığı görevini kendisine verdiğini fakat buna rağmen görevden alındığını iddia eden Sevim,  Asiltürk'ün kararları doğrultusunda görevine devam edeceğini ve 29 Kasım'daki kongrede aday olacağını söyledi: Sevim açıklamasında şunları kaydetti: Değerli Teşkilat Mensupları, 3 yılı aşkın bir süre önce İl Başkanı olarak seçildim. İl Başkanı seçildiğim günden itibaren, elimden geldiğince çalışmalar yapmaya gayret ettim. Bir çok zorlu süreci, sizlerle birlikte aştık. Şimdi de yeni bir kongrenin arefesindeyiz. 29 Kasım tarihinde yeni bir kongre yapacağız. Kongre süreci içerisinde YİK Başkanımız Oğuzhan Asiltürk ve Genel Başklanımız Temel Karamollaoğlu, yapmış oldukları görüşmeler neticesinde, İstanbul'da İl Başkanını belirleme görevini, YİK Başkanımıza bıraktı. YİK Başkanımız Oğuzhan Asiltürk, bu kararın ardından İstanbul'a geldi. 2 gün boyunca İstanbul Teşkilatlarımızın hemen her kademesinden arkadaşımızla istişarelerde bulundu. İstişarelerin ardından da, İl Başkanlığı görevi, bizzat YİK Başkanımız tarafından şahsıma tevdi edildi. Bu sürece rağmen, bu akşam yaşanan oldu-bitti üzücü ve düşündürücüdür. YİK Başkanımızın kararı doğrultusunda görevime devam edeceğimi, 29 Kasım'daki kongrede yeniden İstanbul İl Başkan Adayı olduğumu tüm kardeşlerime ilan ediyor, bu süreci suhuletle atlatacağımızdan herkesin emin olmasını istiyorum.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nda görev değişimi yaşandı. İstanbul İl Başkanlığı görevinden alınan Abdullah Sevim sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak "görevimin başındayım" dedi..

Partinin 3 yıldır İstanbul İl Başkanlığı'nı yapan Dr. Abdullah Sevim görevini, partinin Tanıtım ve Medyauadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı'ya devaretti.

Partiden yapılan açıklamada, "Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığını 3 yıldır gayretle sürdüren Dr. Abdullah Sevim, görevini Saadet Partisi Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı’ya devretti" denildi.

Görevden alınan Sevim: Görevimin başındayım

İstanbul İl Başkanlığı'ndaki görev değişimi sonrası, Abdullah Sevim sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Partinin Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asıltürk'ün İl Başkanlığı görevini kendisine verdiğini fakat buna rağmen görevden alındığını iddia eden Sevim,  Asiltürk'ün kararları doğrultusunda görevine devam edeceğini ve 29 Kasım'daki kongrede aday olacağını söyledi:

Sevim açıklamasında şunları kaydetti:

Değerli Teşkilat Mensupları, 3 yılı aşkın bir süre önce İl Başkanı olarak seçildim. İl Başkanı seçildiğim günden itibaren, elimden geldiğince çalışmalar yapmaya gayret ettim. Bir çok zorlu süreci, sizlerle birlikte aştık.

Şimdi de yeni bir kongrenin arefesindeyiz. 29 Kasım tarihinde yeni bir kongre yapacağız.

Kongre süreci içerisinde YİK Başkanımız Oğuzhan Asiltürk ve Genel Başklanımız Temel Karamollaoğlu, yapmış oldukları görüşmeler neticesinde, İstanbul'da İl Başkanını belirleme görevini, YİK Başkanımıza bıraktı.

YİK Başkanımız Oğuzhan Asiltürk, bu kararın ardından İstanbul'a geldi. 2 gün boyunca İstanbul Teşkilatlarımızın hemen her kademesinden arkadaşımızla istişarelerde bulundu.

İstişarelerin ardından da, İl Başkanlığı görevi, bizzat YİK Başkanımız tarafından şahsıma tevdi edildi.

Bu sürece rağmen, bu akşam yaşanan oldu-bitti üzücü ve düşündürücüdür.

YİK Başkanımızın kararı doğrultusunda görevime devam edeceğimi, 29 Kasım'daki kongrede yeniden İstanbul İl Başkan Adayı olduğumu tüm kardeşlerime ilan ediyor, bu süreci suhuletle atlatacağımızdan herkesin emin olmasını istiyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.