TAHİR BAŞKAN NE YAPMAYA ÇALIŞIYORDU?

02.11.2020 - 07:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

TAHİR BAŞKAN NE YAPMAYA ÇALIŞIYORDU?

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK 17 Ağustos 1999 deprem felaketinde on binlerce insanını kaybetmiş olmanın acısı ve hüznünü yaşamış olan Kocaeli, İzmir depremine yardım elini en güçlü bir şekilde uzatan şehir oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yanısıra Gölcük, İzmit ve diğer ilçe belediyelerimizde İzmir'e yardım göndermek için seferber oldular.. YAZININ DEVAMINIOKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK 17 Ağustos 1999 deprem felaketinde on binlerce insanını kaybetmiş olmanın acısı ve hüznünü yaşamış olan Kocaeli, İzmir depremine yardım elini en güçlü bir şekilde uzatan şehir oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yanısıra Gölcük, İzmit ve diğer ilçe belediyelerimizde İzmir'e yardım göndermek için seferber oldular..

YAZININ DEVAMINIOKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.