İsmail Küçükkaya'dan kötü haber

02.11.2020 - 02:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İsmail Küçükkaya'dan kötü haber

FOX TV’de Çalar Saat programı sunucusu İsmail Küçükkaya’nın korona virüs testinin pozitif çıktığı belirtildi... Karantinada olan FOX TV'nin başarılı haber sunucusu İsmail Küçükkaya'nın testinin sonucu belli oldu. İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray Küçükkaya'nın testinin pozitif olduğunu belirterek geçmiş olsun diledi. Çıray Twitter'dan yaptığı paylaşımında, "COVID (+) çıkan değerli tv'ci ve gazeteci @KucukkayaIsmail'ya çok geçmiş olsun diliyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan, Küçükkaya'nın yerine ise karantina sürecinde İlker Karagöz'ün ekrana çıkacağı belirtildi. Küçükkaya, daha önce sosyal medyada “Günaydın arkadaşlar; dün Covid 19 testi yaptırdım. Sonuç bugün çıkacak Tedbiren bu sabah yayına çıkmadım. Test sonucunu bekliyoruz. Sonucu bildireceğim. Teşekkürler” açıklamasını yapmıştı.

FOX TV’de Çalar Saat programı sunucusu İsmail Küçükkaya’nın korona virüs testinin pozitif çıktığı belirtildi...

Karantinada olan FOX TV'nin başarılı haber sunucusu İsmail Küçükkaya'nın testinin sonucu belli oldu.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray Küçükkaya'nın testinin pozitif olduğunu belirterek geçmiş olsun diledi. Çıray Twitter'dan yaptığı paylaşımında, "COVID (+) çıkan değerli tv'ci ve gazeteci @KucukkayaIsmail'ya çok geçmiş olsun diliyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Küçükkaya'nın yerine ise karantina sürecinde İlker Karagöz'ün ekrana çıkacağı belirtildi. Küçükkaya, daha önce sosyal medyada “Günaydın arkadaşlar; dün Covid 19 testi yaptırdım. Sonuç bugün çıkacak Tedbiren bu sabah yayına çıkmadım. Test sonucunu bekliyoruz. Sonucu bildireceğim. Teşekkürler” açıklamasını yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.