ALAATTİN ÇAKICI O BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

26.10.2020 - 20:54, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ALAATTİN ÇAKICI O BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Nisan ayında infaz düzenlemesi ile tahliye Alaattin Çakıcı, Edirne Belediye Başkanı CHP’li Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Nisan ayında infaz düzenlemesi ile tahliye olan Alaattin Çakıcı, Edirne Belediye Başkanı CHP’li Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Gürkan, Çakıcı’yla olan fotoğraflarını, “Atatürk portresi ve Belediyemiz tarafından basılan Nutuk kitabını hediye ettik” notuyla paylaştı. “SAYIN ALAATTİN ÇAKICI” PAYLAŞIMI “Af yasası” olarak bilinen Ceza İnfaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı, Edirne Belediye Başkanı CHP’li Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Çakıcı’nın ziyaretini Facebook’taki resmi hesabından paylaşan CHP’li Recep Gürkan, “Sayın Alaattin Çakıcı, Belediyemizdeki Ulu Önderin 4 gece konakladığı Atatürk Odası’nı ve bizleri ziyaret etti. Kendilerine Atatürk portresi ve Belediyemiz tarafından basılan Nutuk kitabını hediye ettik” ifadelerini kullandı.

Nisan ayında infaz düzenlemesi ile tahliye Alaattin Çakıcı, Edirne Belediye Başkanı CHP’li Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Nisan ayında infaz düzenlemesi ile tahliye olan Alaattin Çakıcı, Edirne Belediye Başkanı CHP’li Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Gürkan, Çakıcı’yla olan fotoğraflarını, “Atatürk portresi ve Belediyemiz tarafından basılan Nutuk kitabını hediye ettik” notuyla paylaştı.

“SAYIN ALAATTİN ÇAKICI” PAYLAŞIMI
“Af yasası” olarak bilinen Ceza İnfaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı, Edirne Belediye Başkanı CHP’li Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Çakıcı’nın ziyaretini Facebook’taki resmi hesabından paylaşan CHP’li Recep Gürkan, “Sayın Alaattin Çakıcı, Belediyemizdeki Ulu Önderin 4 gece konakladığı Atatürk Odası’nı ve bizleri ziyaret etti. Kendilerine Atatürk portresi ve Belediyemiz tarafından basılan Nutuk kitabını hediye ettik” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.