İMAMOĞLU'NDAN 6 GENEL BAŞKANIN BİR ARAYA GELMESİ İÇİN FLAŞ DEĞERLENDİRME

Siyaset 13.02.2022 - 15:20, Güncelleme: 13.02.2022 - 15:20
 

İMAMOĞLU'NDAN 6 GENEL BAŞKANIN BİR ARAYA GELMESİ İÇİN FLAŞ DEĞERLENDİRME

Kocaelihaberi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Dünya Radyo Günü”nde sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Emirgan Korusu’nda gerçekleşen buluşmaya, farklı kuruluşlarda görev yapan toplam 19 radyocu katıldı. Radyocular, İmamoğlu’na, Millet İttifakı için  6 siyasi partinin 6 genel başkanının bir araya gelmesini de sordu.. “6 GENEL BAŞKANIN BİR ARAYA GELMESİ TARİHİ BİR GÖRÜNTÜDÜR” “Bence bu anlamda dün tarihi bir adım atılmıştır” diyen İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:  “Çok farklı 6 siyasi partinin 6 genel başkanının bir araya gelmesi, tarihi ve önemli bir görüntüdür. Bana göre, Türkiye’nin demokrasi tarihinin en önemli buluşmalarından birisidir. Tabii bir toplantı, bir buluşma her şey demek değildir. Elbette bunun öncesi vardır. Ama bundan sonrası daha da önemlidir. Bu manada alınacak yol, Türkiye’nin hem demokrasisi adına hem sizin gibi toplum özgürlüğünün en simgesel alanlarının daha iyi işlenebilir hale gelmesi, daha iyi işlerini yapabilmesi noktasında da büyük sorumluluklara sahiptir. Topraktan eğer bir şey filizlenmiyorsa, o toprak ölmüş demektir. Ama bizim toprağımızın yeni filizleri de çok güzel. Ben hayata dair, geleceğe dair çok mutluyum. Her türlü kavramına dair çok mutluyum milletimiz adına. Sizin de mesleğinizi daha gür sesli, daha özgür, daha mutlu, daha keyif veren, ama gerektiğinde eleştiren, o eleştiriden ders alan yöneticilerin olduğu bir ortam olmasını diliyorum. O zaman daha güzel sesinizin çıkacağını hissedebiliyorum. Bazı şeylerin dibini görmek lazım herhalde. Böyle  sıçrayabiliyor toplumlar. Şu anki pozisyonu da böyle değerlendiriyorum açıkçası.”
Kocaelihaberi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Dünya Radyo Günü”nde sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Emirgan Korusu’nda gerçekleşen buluşmaya, farklı kuruluşlarda görev yapan toplam 19 radyocu katıldı. Radyocular, İmamoğlu’na, Millet İttifakı için  6 siyasi partinin 6 genel başkanının bir araya gelmesini de sordu..

“6 GENEL BAŞKANIN BİR ARAYA GELMESİ TARİHİ BİR GÖRÜNTÜDÜR”

“Bence bu anlamda dün tarihi bir adım atılmıştır” diyen İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

“Çok farklı 6 siyasi partinin 6 genel başkanının bir araya gelmesi, tarihi ve önemli bir görüntüdür. Bana göre, Türkiye’nin demokrasi tarihinin en önemli buluşmalarından birisidir. Tabii bir toplantı, bir buluşma her şey demek değildir. Elbette bunun öncesi vardır. Ama bundan sonrası daha da önemlidir. Bu manada alınacak yol, Türkiye’nin hem demokrasisi adına hem sizin gibi toplum özgürlüğünün en simgesel alanlarının daha iyi işlenebilir hale gelmesi, daha iyi işlerini yapabilmesi noktasında da büyük sorumluluklara sahiptir. Topraktan eğer bir şey filizlenmiyorsa, o toprak ölmüş demektir. Ama bizim toprağımızın yeni filizleri de çok güzel. Ben hayata dair, geleceğe dair çok mutluyum. Her türlü kavramına dair çok mutluyum milletimiz adına. Sizin de mesleğinizi daha gür sesli, daha özgür, daha mutlu, daha keyif veren, ama gerektiğinde eleştiren, o eleştiriden ders alan yöneticilerin olduğu bir ortam olmasını diliyorum. O zaman daha güzel sesinizin çıkacağını hissedebiliyorum. Bazı şeylerin dibini görmek lazım herhalde. Böyle  sıçrayabiliyor toplumlar. Şu anki pozisyonu da böyle değerlendiriyorum açıkçası.”

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.