İLÇE BAŞKANLARINDAN GEBZESPOR'A TAM DESTEK

18.02.2020 - 18:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İLÇE BAŞKANLARINDAN GEBZESPOR'A TAM DESTEK

KH/CENGİZYÜCAK Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı bugün siyasi parti ilçe başkanları ile yemekli bir toplantı düzenledi.. Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı'nın maddi açıdan zorlukla mücadele eden Gebzespor’a Gebze'deki tüm partilerin ve STK'ların da destek vermesi amacıyla düzenlediği toplantıda Başkan Recep Avcı’nın daveti üzerine siyasi partilerin ilçe başkanları bir araya geldi. Başkan Avcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP İlçe Başkanı Serkan Kural, İYİ Parti İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türel, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yöneticileri katıldı. Gebzespor'un rotası ve maddi durumunun masaya yatırıldığı toplantıda konuşan ilçe başkanları Gebzespor için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade ettiler..

KH/CENGİZYÜCAK Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı bugün siyasi parti ilçe başkanları ile yemekli bir toplantı düzenledi..


Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı'nın maddi açıdan zorlukla mücadele eden Gebzespor’a Gebze'deki tüm partilerin ve STK'ların da destek vermesi amacıyla düzenlediği toplantıda Başkan Recep Avcı’nın daveti üzerine siyasi partilerin ilçe başkanları bir araya geldi.

Başkan Avcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP İlçe Başkanı Serkan Kural, İYİ Parti İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türel, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yöneticileri katıldı.

Gebzespor'un rotası ve maddi durumunun masaya yatırıldığı toplantıda konuşan ilçe başkanları Gebzespor için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade ettiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.