AK PARTİ GEBZE PARA GÖNDERDİ

18.02.2020 - 16:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE PARA GÖNDERDİ

KH/CENGİZYCAK Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Elazığ ve Malatya depreminde zarar gören depremzedelere para gönderdi.. Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı, kendi teşkilat bünyelerinden ve parti tabanından toplamış oldukları nakdi yardımları bugün Ziraat Bankası aracılığı ile depremzedelere ulaştırılması için Ak Parti Genel Merkezinin açtırmış olduğu hesaba gönderdi.. Gebze Ziraat Bankası önünde bir araya gelen Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetim kurulu üyelerine, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak' da eşlik ederek yardım faaliyetine iştirak ettiler.. Depremzedelere gönderilen bu nakdi yardım ile ilgili olarak Kocaeli Haberine özel açıklama yapan  ilçe başkanı İrfan Ayar "Bu bizim Elazığ depremzedelerine yaptığımız üçüncü yardım faaliyetidir. İlkinde Gebze Belediyesi ve Gebze Kızılayı'ı ile, ikincisinde sadece teşkilat yönetimi olarak bugün de Ak Parti Gebze camiası olarak yardım gönderiyoruz. Bizim milletimiz kötü günde bir olmayı ve yara sarmayı bilen bir millettir" dedi..

KH/CENGİZYCAK Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Elazığ ve Malatya depreminde zarar gören depremzedelere para gönderdi..

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı, kendi teşkilat bünyelerinden ve parti tabanından toplamış oldukları nakdi yardımları bugün Ziraat Bankası aracılığı ile depremzedelere ulaştırılması için Ak Parti Genel Merkezinin açtırmış olduğu hesaba gönderdi..

Gebze Ziraat Bankası önünde bir araya gelen Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetim kurulu üyelerine, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak' da eşlik ederek yardım faaliyetine iştirak ettiler..

Depremzedelere gönderilen bu nakdi yardım ile ilgili olarak Kocaeli Haberine özel açıklama yapan  ilçe başkanı İrfan Ayar "Bu bizim Elazığ depremzedelerine yaptığımız üçüncü yardım faaliyetidir. İlkinde Gebze Belediyesi ve Gebze Kızılayı'ı ile, ikincisinde sadece teşkilat yönetimi olarak bugün de Ak Parti Gebze camiası olarak yardım gönderiyoruz. Bizim milletimiz kötü günde bir olmayı ve yara sarmayı bilen bir millettir" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.