HÜRRİYET’TEN İZMİTLİLERE 3 KAP YEMEK 40 TL GEBZELİLER DE BÜYÜKGÖZ’DEN İSTİYOR

Siyaset 26.02.2024 - 08:22, Güncelleme: 26.02.2024 - 08:22
 

HÜRRİYET’TEN İZMİTLİLERE 3 KAP YEMEK 40 TL GEBZELİLER DE BÜYÜKGÖZ’DEN İSTİYOR

KOCAELİ HABERİ
İstanbul'da hizmete soktuğu Kent lokantalarında vatandaşa 3 kap yemeği 40 TL'ye yediren CHP'li İstanbul Büyükşehire Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Milletin parası millete gidiyor. 40 TL’ye 4 çeşit sağlıklı ve lezzetli yemek sunan Kent Lokantalarımızın sayısını 39’a çıkarıyoruz." dedi.. Ekrem İmamoğlu'nun kendisine örnek alan CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'te, 3 çeşit yemeğin 40 TL’ye sunulacağı İzmit Kent Lokantasının açılmasuı için start verdi.. Başkan Hürriyet, İzmit'te ki Gülümse Kafe Fevziye’yi, İmamoğlu'nun bu başarılı projesi Kent Lokantası modeline dönüştürme ç.alışmlarını hemen başlattı ve İzmit Belediyesi Kente Lokantası çalışmalarında sona gelindi. Çalışmayı yerinde inceleyen Hürriyet müjdeyi verdi ve "3 çeşit yemeğin 40 TL’ye sunulacağı İzmit Kent Lokantası haftaya hizmete açılıyor." dedi.. HÜRRİYET’TEN İZMİTLİLERE 3 KAP YEMEK 40 TL GEBZELİLER DE BÜYÜKGÖZ’DEN İSTİYOR  İstanbul ve İzmit'te CHP'li Belediyelerin hizmete soktuğu  Kent Lokantalarında "3 çeşit yemeğin 40 TL m'ya satılacak olması üzerine bize ulaşan çokı sayıdaki Gebzeli vatandaşlarımız "Ekonomik açıdan zor günler geçirdiğimzi,emeklinin 10 TL maaş ile geçinmeye mecbur bırakıldığı bir dönemde, neden Ak Partili Kocaeli Büyükşehir, Gebze ve diğer ilçe Belediyelerimiz de böyle bir çalışmayı başlatıp, zor durumdaki insanlarımıza ucuza yemek hizmeti vermezler. Gebze Belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz birbirinden daha lüks olarak açtırdığı Gebze Belediyesi Güzide Et- Balık Restaurantlarının sayısını 10'a çıkaracağını söylüyor. Sayın Başkanımız Zinnur Büyükgöz neden işçi ve emekli kenti olan Gebze'de, vatandaşlar için de Gebze Kent lokantalarını hizmete açtırıp, 3 kap yemeği 40 TL'ye sattırmaz" dediler.. 
KOCAELİ HABERİ

İstanbul'da hizmete soktuğu Kent lokantalarında vatandaşa 3 kap yemeği 40 TL'ye yediren CHP'li İstanbul Büyükşehire Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Milletin parası millete gidiyor. 40 TL’ye 4 çeşit sağlıklı ve lezzetli yemek sunan Kent Lokantalarımızın sayısını 39’a çıkarıyoruz." dedi..

Ekrem İmamoğlu'nun kendisine örnek alan CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'te, 3 çeşit yemeğin 40 TL’ye sunulacağı İzmit Kent Lokantasının açılmasuı için start verdi..

Başkan Hürriyet, İzmit'te ki Gülümse Kafe Fevziye’yi, İmamoğlu'nun bu başarılı projesi Kent Lokantası modeline dönüştürme ç.alışmlarını hemen başlattı ve İzmit Belediyesi Kente Lokantası çalışmalarında sona gelindi. Çalışmayı yerinde inceleyen Hürriyet müjdeyi verdi ve "3 çeşit yemeğin 40 TL’ye sunulacağı İzmit Kent Lokantası haftaya hizmete açılıyor." dedi..

HÜRRİYET’TEN İZMİTLİLERE 3 KAP YEMEK 40 TL GEBZELİLER DE BÜYÜKGÖZ’DEN İSTİYOR 

İstanbul ve İzmit'te CHP'li Belediyelerin hizmete soktuğu  Kent Lokantalarında "3 çeşit yemeğin 40 TL m'ya satılacak olması üzerine bize ulaşan çokı sayıdaki Gebzeli vatandaşlarımız "Ekonomik açıdan zor günler geçirdiğimzi,emeklinin 10 TL maaş ile geçinmeye mecbur bırakıldığı bir dönemde, neden Ak Partili Kocaeli Büyükşehir, Gebze ve diğer ilçe Belediyelerimiz de böyle bir çalışmayı başlatıp, zor durumdaki insanlarımıza ucuza yemek hizmeti vermezler. Gebze Belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz birbirinden daha lüks olarak açtırdığı Gebze Belediyesi Güzide Et- Balık Restaurantlarının sayısını 10'a çıkaracağını söylüyor. Sayın Başkanımız Zinnur Büyükgöz neden işçi ve emekli kenti olan Gebze'de, vatandaşlar için de Gebze Kent lokantalarını hizmete açtırıp, 3 kap yemeği 40 TL'ye sattırmaz" dediler.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.