HAMZA ŞAYİR ÖZÜR DİLEDİ

İlçeler 28.09.2022 - 05:42, Güncelleme: 28.09.2022 - 05:52
 

HAMZA ŞAYİR ÖZÜR DİLEDİ

kocaeli haberi
Dilovası'nda bozuk ve çukur yol bırakmamaya özen gösteren ve yapılan yer altı çalışmalarından sonra bile anında üstünü kapattırarak asfalt döktürmesi ile bilinen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bu gece yarısına kadar yine sahadaydı ve yapılan asfaltlama çalışmalarını anbean takip etti.. Yol asfaltlama çalışmasının gürültüsü için çevre sakinlerinden de özür dilemeyi ihmal etmeyen Başkan Şayir o anları sosyal medyadan "Dilovası için gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Batı Kavşağı’ndaki ilk asfalt serimini yerinde inceledik.. İnşallah bir saatte Bağdat caddesini ulaşıma açıyoruz..Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz..Hayırlı geceler.." sözleri ile paylaştı..
kocaeli haberi

Dilovası'nda bozuk ve çukur yol bırakmamaya özen gösteren ve yapılan yer altı çalışmalarından sonra bile anında üstünü kapattırarak asfalt döktürmesi ile bilinen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bu gece yarısına kadar yine sahadaydı ve yapılan asfaltlama çalışmalarını anbean takip etti..

Yol asfaltlama çalışmasının gürültüsü için çevre sakinlerinden de özür dilemeyi ihmal etmeyen Başkan Şayir o anları sosyal medyadan "Dilovası için gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Batı Kavşağı’ndaki ilk asfalt serimini yerinde inceledik.. İnşallah bir saatte Bağdat caddesini ulaşıma açıyoruz..Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz..Hayırlı geceler.." sözleri ile paylaştı..

Bir 4 kişi, sokak ve yol görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.