HAMZA ŞAYİR ONLARI TERS KÖŞE YAPACAKMIŞ

Siyaset 10.12.2023 - 09:39, Güncelleme: 10.12.2023 - 09:39
 

HAMZA ŞAYİR ONLARI TERS KÖŞE YAPACAKMIŞ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Dilovası Belediye Başkanlığı aday adaylığı için 18 kişinin başvuruda bulunmuş olması, Kocaeli ve Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde "Hamza Şayir kesinlikle aday gösterilmeyecek, onun için makama talip olan çok oldu" şeklinde yorumları da beraberinde getirmişti.. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, 24 Kasım 2023 tarihinde Dilovası Dalkılıç Kültür Merkezi'nde gerçekleşen "belediye başkan aday adayı tanıtım programı"nda, Dilovası Belediye Başkan Aday Adayları Ali Toltar, Osman Akbulut, Recep Laç, Aziz Yalçınkaya, Cahit Ekdi, Ekrem Sıtkı Meral, Emre Sarıca, Enver Yıldırım, Ercan Güneş, Erol Özavcı, Fevzi Karadaş, Gülay Artut, İsmail Demir, Mehmet Özay, Mehmet Ramazan Aydemir, Orhan Çarıkçı, Ramazan Ömeroğlu ve Sümeyra Sökmen'i basına ve partililere tanıtmıştı. Dilovası belediye Başkanı Hamza Şayir ise o tanıtım programına katılım sağlamamıştı.  Ak Parti Dilovası Belediye başkan aday adayları içinde başkan adayı olarak, Osman Akbulut,Sümeyra Sökmen, Ramazan Ömeroğlu ve İsmail Demir'in isimlerinin ön planda olduğu konuşulurken, asıl merak edilen ise Dilovası belediye Başkanı Hamza Şayir'de ki sessizlik idi.. Ak Parti Kocaeli ve Gebze Bölgesinin bir bilenine sorduk "Hamza şayir'de ki bu sessizlik neye alamet" diye ve şu cevabı aldık; "Hamza Şayir, Ak Parti Dilovası ilçe başkan yardımcılığından istifa ederek, 2019 yerel seçimlerinde Dilovası Belediye başkan aday adayı olduğunda da yine böyle sessizdi ve kimse kendsine adaylık şansı tanımamıştı. Ama o sessiz ve derinden gelerek bir sürpriz yapmış ve belediye başkan adayı olmuştu. Duyduğuma göre Hamza Şayir yine ve yeni bir sürpriz yapma peşinde imiş. Kendi adaylığını garanti görüyormuş. Yani Dilovası Belediye başkan adaylığı açıklandığı gün, herkesi ve siyaset kulislerini ters köşe yapacakmış" 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Dilovası Belediye Başkanlığı aday adaylığı için 18 kişinin başvuruda bulunmuş olması, Kocaeli ve Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde "Hamza Şayir kesinlikle aday gösterilmeyecek, onun için makama talip olan çok oldu" şeklinde yorumları da beraberinde getirmişti..

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, 24 Kasım 2023 tarihinde Dilovası Dalkılıç Kültür Merkezi'nde gerçekleşen "belediye başkan aday adayı tanıtım programı"nda, Dilovası Belediye Başkan Aday Adayları Ali Toltar, Osman Akbulut, Recep Laç, Aziz Yalçınkaya, Cahit Ekdi, Ekrem Sıtkı Meral, Emre Sarıca, Enver Yıldırım, Ercan Güneş, Erol Özavcı, Fevzi Karadaş, Gülay Artut, İsmail Demir, Mehmet Özay, Mehmet Ramazan Aydemir, Orhan Çarıkçı, Ramazan Ömeroğlu ve Sümeyra Sökmen'i basına ve partililere tanıtmıştı.

Dilovası belediye Başkanı Hamza Şayir ise o tanıtım programına katılım sağlamamıştı. 

Ak Parti Dilovası Belediye başkan aday adayları içinde başkan adayı olarak, Osman Akbulut,Sümeyra Sökmen, Ramazan Ömeroğlu ve İsmail Demir'in isimlerinin ön planda olduğu konuşulurken, asıl merak edilen ise Dilovası belediye Başkanı Hamza Şayir'de ki sessizlik idi..

Ak Parti Kocaeli ve Gebze Bölgesinin bir bilenine sorduk "Hamza şayir'de ki bu sessizlik neye alamet" diye ve şu cevabı aldık;

"Hamza Şayir, Ak Parti Dilovası ilçe başkan yardımcılığından istifa ederek, 2019 yerel seçimlerinde Dilovası Belediye başkan aday adayı olduğunda da yine böyle sessizdi ve kimse kendsine adaylık şansı tanımamıştı. Ama o sessiz ve derinden gelerek bir sürpriz yapmış ve belediye başkan adayı olmuştu. Duyduğuma göre Hamza Şayir yine ve yeni bir sürpriz yapma peşinde imiş. Kendi adaylığını garanti görüyormuş. Yani Dilovası Belediye başkan adaylığı açıklandığı gün, herkesi ve siyaset kulislerini ters köşe yapacakmış" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.