HAMZA ŞAYİR HAKKARİLİ KONUKLARINI AĞIRLADI

İlçeler 01.09.2022 - 14:54, Güncelleme: 01.09.2022 - 14:54
 

HAMZA ŞAYİR HAKKARİLİ KONUKLARINI AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Gençlik ve Spor Bakanlığı uhdesinde gerçekleştirilen ‘Gönül Köprüsü’ Projesi kapsamında, Hakkari’den dün Dilovası'na gelen öğrenciler, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile birlikte bu sabah Dilovası'ında düzenlenen bir kahvaltı programında basın mensupları ile sohbet ettiler.. Kocaeli İl Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Dilovası İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu ve Meclis üyelerimizin katılımı ile gerçekleşen bu buluşmada, Hakkarili öğrencilileri ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Hamza Şayir "Kocaeli, İstanbul ve Bursa’nın tarihi, kültürel mekanlarını da gezdireceğimiz program ile gönüllere dokunacak, yüzlerce kilometrelik mesafeyi birleştiren gönül köprüleri kuracağız." dedi..  
KOCAELİ HABERİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı uhdesinde gerçekleştirilen ‘Gönül Köprüsü’ Projesi kapsamında, Hakkari’den dün Dilovası'na gelen öğrenciler, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile birlikte bu sabah Dilovası'ında düzenlenen bir kahvaltı programında basın mensupları ile sohbet ettiler..

Kocaeli İl Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Dilovası İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu ve Meclis üyelerimizin katılımı ile gerçekleşen bu buluşmada, Hakkarili öğrencilileri ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Hamza Şayir "Kocaeli, İstanbul ve Bursa’nın tarihi, kültürel mekanlarını da gezdireceğimiz program ile gönüllere dokunacak, yüzlerce kilometrelik mesafeyi birleştiren gönül köprüleri kuracağız." dedi..

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bir 7 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.