HAMZA ŞAYİR GEBZELİ AV. KURT'A GELDİ

Siyaset 12.10.2023 - 00:18, Güncelleme: 12.10.2023 - 00:18
 

HAMZA ŞAYİR GEBZELİ AV. KURT'A GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze'ye gelerek Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Bilal Durmuş Kurt'u avukatlık ofisinde ziyaret etti.. Başkan Şayir'in bu ziyaretinin nedeni bilinmezken, Av. Bilal Durmuş Kurt bu ziyareti sosyal medyadan "Avukatlık ofisime ziyarete gelerek beni ziyadesiyle memnun eden değerli Dilovası Belediye Başkanımız @hamzasayir0041 ağabeyime nazik ziyareti ve hoş sohbeti için teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze'ye gelerek Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Bilal Durmuş Kurt'u avukatlık ofisinde ziyaret etti..

Başkan Şayir'in bu ziyaretinin nedeni bilinmezken, Av. Bilal Durmuş Kurt bu ziyareti sosyal medyadan "Avukatlık ofisime ziyarete gelerek beni ziyadesiyle memnun eden değerli Dilovası Belediye Başkanımız @hamzasayir0041 ağabeyime nazik ziyareti ve hoş sohbeti için teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu..
Bir 4 kişi, çocuk oyuncağı ve satranç görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.