CHP GEBZE VE DİLOVASI'NDAN ORTAK DESTEK

Siyaset 12.06.2026 - 20:28, Güncelleme: 12.06.2026 - 20:39
 

CHP GEBZE VE DİLOVASI'NDAN ORTAK DESTEK

KOCAELİ HABERİ
CHP Dilovası İlçe Başkanı Semiha Meral Pırtı, Dilovası yangın faciasında yaşamını kaybeden kadın işçilerin aileleri ile birlikte bugün CHP Gebze İlçe Örgütünü ziyaret ederek, ilçe başkanı Gökhan Orhan ve yönetiminden haklı davaları için destek talebinde bulundu.. Dilovası İşçi Katliamı’nda yakınlarını kaybeden aileler ile birlikte Pazar günü gerçekleştirilecek Adalet Nöbeti öncesinde CHP Gebze'ye gelen Başkan Semiha Meral Pırtı o anları sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "Dilovası İşçi Katliamı’nda yakınlarını kaybeden aileler, Dilovası İlçe Başkanımız Semiha Meral Pırtı ve ailelerin avukatları, pazar günü gerçekleştirecekleri Adalet Nöbeti öncesinde Gebze ilçe Başkanlığımızı ziyaret Ederek Adalet arayışının,emek mücadelesinin ve dayanışmanın simgesi olan bu onurlu mücadelede ailelerin yanında olmaya davet ettik Adalet Sağlanana Kadar vazgeçmeyeceğiz Dilovası İşçi Katliamı’nda yitirdiğimiz canlarımızın acısı ilk günkü gibi taze, adalet öfkemiz ise her geçen gün daha da diri. Pazar günü gerçekleştirilecek Adalet Nöbeti öncesinde; katliamda yakınlarını kaybeden acılı ailelerimiz, Dilovası İlçe Başkanımız ve ailelerimizin savunmanlığını üstlenen kıymetli avukatlarımızla bir araya geldik. Bu buluşma, sadece bir araya geliş değil; adaletsizliğe, cezasızlığa ve işçi canını hiçe sayan düzene karşı örülen bir barikattır. Sözümüzdür: İş cinayetlerini normalleştirmeye çalışanlara karşı; adalet arayışının, emek mücadelesinin ve dayanışmanın simgesi olan bu onurlu direnişte ailelerimizin yanında olmaya, seslerine ses katmaya kararlılıkla devam edeceğiz.Hiçbir işçi kardeşimizin canı ucuz, hiçbir kaza “kader” değildir. Sorumlular hesap verene, adalet yerini bulana kadar ne meydanları terk edeceğiz ne de takibi bırakacağız! Tarih: Bu Pazar Saat 16 dan Saat 20 ye Kadar Oturma Eylemimiz Sürecektir Mücadele: Ortak Sözümüz: Adalet!"
KOCAELİ HABERİ

CHP Dilovası İlçe Başkanı Semiha Meral Pırtı, Dilovası yangın faciasında yaşamını kaybeden kadın işçilerin aileleri ile birlikte bugün CHP Gebze İlçe Örgütünü ziyaret ederek, ilçe başkanı Gökhan Orhan ve yönetiminden haklı davaları için destek talebinde bulundu..

Dilovası İşçi Katliamı’nda yakınlarını kaybeden aileler ile birlikte Pazar günü gerçekleştirilecek Adalet Nöbeti öncesinde CHP Gebze'ye gelen Başkan Semiha Meral Pırtı o anları sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;
"Dilovası İşçi Katliamı’nda yakınlarını kaybeden aileler, Dilovası İlçe Başkanımız Semiha Meral Pırtı ve ailelerin avukatları, pazar günü gerçekleştirecekleri Adalet Nöbeti öncesinde Gebze ilçe Başkanlığımızı ziyaret Ederek
Adalet arayışının,emek mücadelesinin ve dayanışmanın simgesi olan bu onurlu mücadelede ailelerin yanında olmaya davet ettik
Adalet Sağlanana Kadar vazgeçmeyeceğiz
Dilovası İşçi Katliamı’nda yitirdiğimiz canlarımızın acısı ilk günkü gibi taze, adalet öfkemiz ise her geçen gün daha da diri.
Pazar günü gerçekleştirilecek Adalet Nöbeti öncesinde; katliamda yakınlarını kaybeden acılı ailelerimiz, Dilovası İlçe Başkanımız ve ailelerimizin savunmanlığını üstlenen kıymetli avukatlarımızla bir araya geldik.
Bu buluşma, sadece bir araya geliş değil; adaletsizliğe, cezasızlığa ve işçi canını hiçe sayan düzene karşı örülen bir barikattır. Sözümüzdür:
İş cinayetlerini normalleştirmeye çalışanlara karşı; adalet arayışının, emek mücadelesinin ve dayanışmanın simgesi olan bu onurlu direnişte ailelerimizin yanında olmaya, seslerine ses katmaya kararlılıkla devam edeceğiz.Hiçbir işçi kardeşimizin canı ucuz, hiçbir kaza “kader” değildir. Sorumlular hesap verene, adalet yerini bulana kadar ne meydanları terk edeceğiz ne de takibi bırakacağız!
Tarih: Bu Pazar Saat 16 dan Saat 20 ye Kadar Oturma Eylemimiz Sürecektir
Mücadele: Ortak
Sözümüz: Adalet!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.