ÇAYIROVA'DA BÜYÜKAKIN YAPIYOR BÜNYAMİN ÇİFTÇİ BAKIYOR
ÇAYIROVA'DA BÜYÜKAKIN YAPIYOR BÜNYAMİN ÇİFTÇİ BAKIYOR
KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi basın yayından sevis edilen "Büyükakın’dan Çayırova’da projelere yakın takip" başlıklı haberin ekinde yer alan fotoğrafta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın ilçede hayata geçirdiği hizmet projesini incelerkeni, 2019'dan bugüne hiç bir önemli proje üretip hayata geçiremeyen Çayırtova Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin ise projye yandan bakması dikkatlerden kaçmadı..
Haberde şu ifadeler yer aldı;
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Çayırova’da vatandaşlarla buluşarak ilçede devam eden projelerde incelemelerde bulundu. Başkan Büyükakın, “Çayırova’nın ulaşım altyapısını güçlendiriyor, yaşam kalitesini yükseltiyoruz” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Çayırova’da, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede ile birlikte sahaya geçerek yatırımların son durumunu yerinde değerlendirdi.
ÇAYIROVA’NIN GELECEĞİNE YATIRIM
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen; Karakol Kavşağı’nda yaşanan trafik yoğunluğuna nefes aldırmak için Bahriye Üçok Caddesi ile Muammer Aksoy Caddesi arasında açılan alternatif yoldaki çalışmaları inceleyen Büyükakın, projenin bölge trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağını vurguladı. Ardından Uğur Mumcu Caddesi’nde süren altyapı çalışmalarını da yerinde inceleyen Büyükakın, teknik personelden detaylı bilgi aldı. Çayırova’nın ihtiyaçları doğrultusunda projelerin bir bir hayata geçirildiğini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çayırova’da güçlü ulaşım ve altyapı çalışmaları ve bugünün ihtiyaçları ile birlikte geleceği planlıyoruz” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
