GTO MECLİS ÜYELERİ, BAŞKAN SEÇİMİNDEN ÖNCE YEMEKTE BULUŞTU

İlçeler 12.10.2022 - 08:48, Güncelleme: 12.10.2022 - 08:48
 

GTO MECLİS ÜYELERİ, BAŞKAN SEÇİMİNDEN ÖNCE YEMEKTE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
4 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşen Gebze Ticaret Odası kongresinde Meclis üyesi seçilen yeni isimler, bugün GTO Meclsi salonunda yapılacak olan toplantıda GTO'nun yeni başkan ve yönetim kurulu ile disiplin kurulu üyelerini seçecekler.. GTO dün gerçekleştirdiği yemekli toplantı programında, bugün yapılacak olan seçimli toplantı öncesinde yeni meclis üyelerini yemekte buluşturdu..  
KOCAELİ HABERİ

4 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşen Gebze Ticaret Odası kongresinde Meclis üyesi seçilen yeni isimler, bugün GTO Meclsi salonunda yapılacak olan toplantıda GTO'nun yeni başkan ve yönetim kurulu ile disiplin kurulu üyelerini seçecekler..

GTO dün gerçekleştirdiği yemekli toplantı programında, bugün yapılacak olan seçimli toplantı öncesinde yeni meclis üyelerini yemekte buluşturdu..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.