Gergerlioğlu; ''Yerel seçimde Dilovası’nda iddialıyız!''

Siyaset 01.01.2024 - 11:17, Güncelleme: 01.01.2024 - 11:17
 

Gergerlioğlu; ''Yerel seçimde Dilovası’nda iddialıyız!''

KOCAELİ HABERİ
DEM Parti Dilovası İlçe Örgütü Kongresinde konuşan Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu! DEM Parti olarak yerel seçimde Dilovası’nda iddialıyız! Dilovası Kongresindeyiz, Dem parti Dilovası 1. Olağan Kongresindeyiz ve bu son derece önemli. Biz Türkiye’nin birçok yerinde iddialıyız ama Kocaeli’de Dilovası’nda özellikle iddialıyız. Belki başka ilçelerde de adayımız olur ayrı bir konu fakat Dilovası’nda aday çıkaracağımız da açıklandı ve önceki seçimlere de baktığımızda güçlü olduğumuz ve iddialı olduğumuz bir yer. Sadece burası da değil, başka ilçelerimizde de oldukça güçlü olduğumuz yerler var. Seçimin kaderini değiştirebileceğimiz yerler var ve o yüzden seçimin anahtar rolünü oynayacak, kilit aktörlerinden birisiyiz. Bunu da söylemiş olalım. Diovası Türkiye’nin sanayi alanında kalplerinden birisi Dilovası’nda olağan kongremizi tamamladıktan sonra yerel seçimlere az bir zaman kalacak. Canla başla yoğun bir şekilde çalışmamız gerekecek. Dilovası son derece önemli bir merkez. Türkiye’nin sanayi alanında kalplerinden birisi, çok önemli üretimlerin olduğu ve buna mukabil Meclis’te hep dile getirdiğimiz, sizlerin mustarip olduğu çevre kirliliğinin de maalesef çok yaşandığı bir yer ama gittikçe de önemi artan birçok işinin, buranın belediye başkanı veya belediye meclis üyesi olarak müracaat ettiği bir yer olması hasebiyle biz de son derece iddialıyız ve önemli bir çalışmayı Dilovası’nda sergileyeceğiz. Güçlü olmalıyız, dinamik olmalıyız, gayretli olmalıyız, moralli olmalıyız ve canla başla çalışmalıyız değerli arkadaşlar. Dilovası’nda bu dönem belediye başkanlığı hizmetlerinin başarılı olmadığını sadece biz değil iktidar partisi seçmeni de biliyor. O yüzden birçok aday adayı çıktı ve şu andaki başkanın büyük ihtimal kendi partisi tarafından da aday gösterilmeyeceği görülüyor. İyi yönetmediler, kötü yönettiler, birçok şaibe oldu ve biz bunları gündeme getirdik. Çevre kirliliği ile ilgili çok önemli sıkıntıları gündeme getirdik. Mimar Sinan Mahallesi’nde Aksa Geri Dönüşüm Fabrikası’nı bizzat gidip ziyaret ettik, Meclis’te bakanların yüzüne bire bir söyledim ve diğer Dilovası’nın pek çok sorununu gündeme getirdik. Daha öncesinde zaten önceki dönemde 27. Dönemde Dilovası ile ilgili bir araştırma önergesi verdim Meclis’te AK Parti, MHP oyları ile reddedilmişti o zaman ki biz ciddi bir çalışma ile 2006’daki Meclis Dilovası Araştırma Raporu çerçevesinde bu araştırma önergemizi vermiştik ve Dilovası’ndaki patronların yaptığının ortaya çıkmasını istemediler.
KOCAELİ HABERİ

DEM Parti Dilovası İlçe Örgütü Kongresinde konuşan Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu!

DEM Parti olarak yerel seçimde Dilovası’nda iddialıyız!
Dilovası Kongresindeyiz, Dem parti Dilovası 1. Olağan Kongresindeyiz ve bu son derece önemli. Biz Türkiye’nin birçok yerinde iddialıyız ama Kocaeli’de Dilovası’nda özellikle iddialıyız. Belki başka ilçelerde de adayımız olur ayrı bir konu fakat Dilovası’nda aday çıkaracağımız da açıklandı ve önceki seçimlere de baktığımızda güçlü olduğumuz ve iddialı olduğumuz bir yer. Sadece burası da değil, başka ilçelerimizde de oldukça güçlü olduğumuz yerler var. Seçimin kaderini değiştirebileceğimiz yerler var ve o yüzden seçimin anahtar rolünü oynayacak, kilit aktörlerinden birisiyiz. Bunu da söylemiş olalım.

Diovası Türkiye’nin sanayi alanında kalplerinden birisi
Dilovası’nda olağan kongremizi tamamladıktan sonra yerel seçimlere az bir zaman kalacak. Canla başla yoğun bir şekilde çalışmamız gerekecek. Dilovası son derece önemli bir merkez. Türkiye’nin sanayi alanında kalplerinden birisi, çok önemli üretimlerin olduğu ve buna mukabil Meclis’te hep dile getirdiğimiz, sizlerin mustarip olduğu çevre kirliliğinin de maalesef çok yaşandığı bir yer ama gittikçe de önemi artan birçok işinin, buranın belediye başkanı veya belediye meclis üyesi olarak müracaat ettiği bir yer olması hasebiyle biz de son derece iddialıyız ve önemli bir çalışmayı Dilovası’nda sergileyeceğiz. Güçlü olmalıyız, dinamik olmalıyız, gayretli olmalıyız, moralli olmalıyız ve canla başla çalışmalıyız değerli arkadaşlar.

Dilovası’nda bu dönem belediye başkanlığı hizmetlerinin başarılı olmadığını sadece biz değil iktidar partisi seçmeni de biliyor. O yüzden birçok aday adayı çıktı ve şu andaki başkanın büyük ihtimal kendi partisi tarafından da aday gösterilmeyeceği görülüyor. İyi yönetmediler, kötü yönettiler, birçok şaibe oldu ve biz bunları gündeme getirdik. Çevre kirliliği ile ilgili çok önemli sıkıntıları gündeme getirdik. Mimar Sinan Mahallesi’nde Aksa Geri Dönüşüm Fabrikası’nı bizzat gidip ziyaret ettik, Meclis’te bakanların yüzüne bire bir söyledim ve diğer Dilovası’nın pek çok sorununu gündeme getirdik. Daha öncesinde zaten önceki dönemde 27. Dönemde Dilovası ile ilgili bir araştırma önergesi verdim Meclis’te AK Parti, MHP oyları ile reddedilmişti o zaman ki biz ciddi bir çalışma ile 2006’daki Meclis Dilovası Araştırma Raporu çerçevesinde bu araştırma önergemizi vermiştik ve Dilovası’ndaki patronların yaptığının ortaya çıkmasını istemediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.