GEBZELİLERİN YARDIMI KIRIM'A ULAŞTI

Güncel 30.03.2024 - 03:49, Güncelleme: 30.03.2024 - 04:01
 

GEBZELİLERİN YARDIMI KIRIM'A ULAŞTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Kırım Türkleri Derneği'nin Kırım'da yaşayan Kırım Türkleri için toplamış oldukları ramazan erzak yardımları Kırım'a ulaştırıldı.. Gebze Kırım Türkleri Derneği başkanı Nermin Ekim bu haberi "Kırım Türkleri Derneği Gebze Şubesi Vatan Kırımda Ramazan erzağı dağıtımı tamamlamıştır Destek verenlere teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu ve derneğin önde gelen isimlerinden birisi olan Recep Orak'da yardımların Kırım'a ulaştırıldığının fotoğraflarını sosyal medyadan "Kırım Türkleri Derneği Gebze Şubesi Vatan Kırımda Ramazan erzağı dağıtımı tamamlamıştır Destek verenlere teşekkür ederiz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Kırım Türkleri Derneği'nin Kırım'da yaşayan Kırım Türkleri için toplamış oldukları ramazan erzak yardımları Kırım'a ulaştırıldı..

Gebze Kırım Türkleri Derneği başkanı Nermin Ekim bu haberi "Kırım Türkleri Derneği Gebze Şubesi Vatan Kırımda Ramazan erzağı dağıtımı tamamlamıştır Destek verenlere teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu ve derneğin önde gelen isimlerinden birisi olan Recep Orak'da yardımların Kırım'a ulaştırıldığının fotoğraflarını sosyal medyadan "Kırım Türkleri Derneği Gebze Şubesi Vatan Kırımda Ramazan erzağı dağıtımı tamamlamıştır Destek verenlere teşekkür ederiz." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.