GEBZE'DE Kİ YANGIN SÖNDÜRÜLÜNCE TEŞEKKÜR GECİKMEDİ

Güncel 23.09.2023 - 17:58, Güncelleme: 23.09.2023 - 18:03
 

GEBZE'DE Kİ YANGIN SÖNDÜRÜLÜNCE TEŞEKKÜR GECİKMEDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Pelitli köyü Tavşantepe mevkiinde Orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen yangın kısa sürede genişlerken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye araçları yangın mahallisine sevkedildiler. Çok sayıda itfaiye ekibi ile yangına müdahele edildi İtfaiyenin ve yangın söndürme helikopterlerinin müdahalesi sonucu orman yangını söndürülürken ,Kocaeli Valisi  Seddar Yavuz'da yaptığı açıklamada "Gebze Pelitli Mahallesinde çıkan orman yangını karadan ve havadan müdahale sonucu kontrol altına alınmıştır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Pelitli köyü Tavşantepe mevkiinde Orman yangını çıktı.

Henüz bilinmeyen yangın kısa sürede genişlerken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye araçları yangın mahallisine sevkedildiler. Çok sayıda itfaiye ekibi ile yangına müdahele edildi

İtfaiyenin ve yangın söndürme helikopterlerinin müdahalesi sonucu orman yangını söndürülürken ,Kocaeli Valisi  Seddar Yavuz'da yaptığı açıklamada "Gebze Pelitli Mahallesinde çıkan orman yangını karadan ve havadan müdahale sonucu kontrol altına alınmıştır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.