GEBZE'DE Kİ TRABZONLU İŞ İNSANLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

İlçeler 09.03.2024 - 13:01, Güncelleme: 09.03.2024 - 13:01
 

GEBZE'DE Kİ TRABZONLU İŞ İNSANLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Trabzonspor iş insanları ve bürokratlar derneği başkanı Gökhan Altıntaş bu sabah Hyatt house Gebze'de verdiği kahvaltıda Trabzonlu iş insanlarını  dostları ile buluşturdu.. Gebze İlçe Milli Eğitim müdürü Şener Doğan, Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek ve GTO Başkanbı Abdurrahman Aslantaş'ın da davetli olduğu dördüncüsü düzenlenen Trabzonspor iş insanları ve bürokratlar derneği kahvaltılı sinerji toplantısını sosyal medyadan paylaşan başkan Gökhan Altıntaş katılan tüm bürokrat ve iş insanlarına teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Trabzonspor iş insanları ve bürokratlar derneği başkanı Gökhan Altıntaş bu sabah Hyatt house Gebze'de verdiği kahvaltıda Trabzonlu iş insanlarını  dostları ile buluşturdu..

Gebze İlçe Milli Eğitim müdürü Şener Doğan, Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek ve GTO Başkanbı Abdurrahman Aslantaş'ın da davetli olduğu dördüncüsü düzenlenen Trabzonspor iş insanları ve bürokratlar derneği kahvaltılı sinerji toplantısını sosyal medyadan paylaşan başkan Gökhan Altıntaş katılan tüm bürokrat ve iş insanlarına teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.