GEBZE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞENER DOĞAN YİNE KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Sağlık 11.07.2022 - 22:52, Güncelleme: 11.07.2022 - 22:52
 

GEBZE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞENER DOĞAN YİNE KORONAVİRÜSE YAKALANDI

kocaeli haberi
Gebze ilçe Milli eğitim müdürü Şener Doğan corona iki yıl aradan sonra tekrar koronavirüsüne yakalandı. İlk olarak 4 Kasım 2020 tarihinde koronavirüse yakalanarak evde karantina altında 14 gün tedavi gören Şener Doğan, 19 ay sonra aynı rahatsızlıkları hissedince hastaneye giderek PCR testi yaptırınca, ikinci kez covid-19'a yakalandığını öğrendi. Şener Doğan'ın kısa bir süre hastanede kaldıktan sonra evine geçtiği ve tedavi sürecinin evde devam edeceği öğrenildi. Kendsine acil şifalar diliyoruz. 
kocaeli haberi

Gebze ilçe Milli eğitim müdürü Şener Doğan corona iki yıl aradan sonra tekrar koronavirüsüne yakalandı.

İlk olarak 4 Kasım 2020 tarihinde koronavirüse yakalanarak evde karantina altında 14 gün tedavi gören Şener Doğan, 19 ay sonra aynı rahatsızlıkları hissedince hastaneye giderek PCR testi yaptırınca, ikinci kez covid-19'a yakalandığını öğrendi.

Şener Doğan'ın kısa bir süre hastanede kaldıktan sonra evine geçtiği ve tedavi sürecinin evde devam edeceği öğrenildi. Kendsine acil şifalar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.