GEBZELİ UMUT GÖBEL YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 11.07.2022 - 22:34, Güncelleme: 11.07.2022 - 22:34
 

GEBZELİ UMUT GÖBEL YAŞAMINI YİTİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Fatih Devlet Hastanesi Acil Servis biriminde Hemşire olarak görev yapan Umut Göbel genç yaşta hayatını kaybetti. Gebze sağlık camiasında büyük bir üzüntü oluşturan bu haberi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi "Hastanemiz Acil Servis biriminde Hemşire olarak görev yapan Umut GÖBEL, hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, mesai arkadaşlarımıza ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Tüm sağlık camiamızın başı sağolsun." mesajı ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Acil Servis biriminde Hemşire olarak görev yapan Umut Göbel genç yaşta hayatını kaybetti.

Gebze sağlık camiasında büyük bir üzüntü oluşturan bu haberi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi "Hastanemiz Acil Servis biriminde Hemşire olarak görev yapan Umut GÖBEL, hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, mesai arkadaşlarımıza ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Tüm sağlık camiamızın başı sağolsun." mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.