GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIKLARINDA SON DURUM; GÖZLER SAADET PARTİSİNDE

Siyaset 17.01.2024 - 07:00, Güncelleme: 17.01.2024 - 07:17
 

GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIKLARINDA SON DURUM; GÖZLER SAADET PARTİSİNDE

KOCALEİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimleri için Ak Parti Gebze'nin belediye başkan adayı henüz belli değil.  CHP PM’de aldığı karar ile adayını Kocaeli milletvekili Nail Çiler olarak açıklamasına rağmen Çiler'in  adaylığı kabul edip etmeyeceğinin bugün genel başkanı Özgür Özel ile konuşmasından sonra kesinleşmesi bekleniyor.. İYİ Partide Sadık Güvenç  olarak ilan etti ve Güvenç sahada çalışıyor. Yeniden Refah Partisinin Gebze Belediye Başkan adayı olacak isminin ise Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç olması bekleniyor.. Saadet Partisi'de henüz adayını açıklamayan partiler arasında olurken, kimi aday gösterecekleri ise merak ediliyor.. SP Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel dün akşam SP Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın'ın da Gebze'ye gelerek katılım sağladığı toplantı sonrasında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Şehirlerde, insan ve estetiği merkeze almak #Saadet getirir. Huzurlu ve mutlu şehirlere ancak Saadet belediyeciliği ile mümkündür. 30 Mart yerel seçimlerinde Gebzemize huzuru ve mutluluğu getirmek için Kocaeli il müfettişimiz Ali Atmaca, İl başkanımız Halil Kayın ve İl yönetimi kurulu üyerinde katıldığı verimli bir toplantı icra ettik."
KOCALEİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Ak Parti Gebze'nin belediye başkan adayı henüz belli değil.  CHP PM’de aldığı karar ile adayını Kocaeli milletvekili Nail Çiler olarak açıklamasına rağmen Çiler'in  adaylığı kabul edip etmeyeceğinin bugün genel başkanı Özgür Özel ile konuşmasından sonra kesinleşmesi bekleniyor..

İYİ Partide Sadık Güvenç  olarak ilan etti ve Güvenç sahada çalışıyor. Yeniden Refah Partisinin Gebze Belediye Başkan adayı olacak isminin ise Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç olması bekleniyor..

Saadet Partisi'de henüz adayını açıklamayan partiler arasında olurken, kimi aday gösterecekleri ise merak ediliyor..

SP Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel dün akşam SP Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın'ın da Gebze'ye gelerek katılım sağladığı toplantı sonrasında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Şehirlerde, insan ve estetiği merkeze almak #Saadet getirir. Huzurlu ve mutlu şehirlere ancak Saadet belediyeciliği ile mümkündür. 30 Mart yerel seçimlerinde Gebzemize huzuru ve mutluluğu getirmek için Kocaeli il müfettişimiz Ali Atmaca, İl başkanımız Halil Kayın ve İl yönetimi kurulu üyerinde katıldığı verimli bir toplantı icra ettik."
Bir 12 kişi ve şunu diyen bir yazı '18 SAA DET GEBZE ILÇE BAŞKANLIĞI ndd SAADET DEVLET SENİNLE 2 OLUR SAADET' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.