ESRA EROL'DA TIP DÜNYASINI ŞAŞKINA DÖNDÜREN OLAY

Sağlık 05.10.2023 - 10:19, Güncelleme: 05.10.2023 - 10:19
 

ESRA EROL'DA TIP DÜNYASINI ŞAŞKINA DÖNDÜREN OLAY

KOCAELİ HABERİ
Esra Erol'un programında haftalardır tartışma yaratan aldatma olayında tıp dünyasını şoke eden bir gelişme yaşandı. DNA testi sonucunda ikizlerin babaları farklı çıktı. ATV'de yayımlanan Esra Erol'da programında geçen günlerde şoke eden bir olay yaşandı. Betül Yurulmaz isimli kadın eşinin kendisini aldattığını söyleyerek programa başvurdu. Taraflar programa katılarak yüzleşti.  İKİZ BEBEKLERİ OLDU Veysel Yurulmaz, 3 yıl önce Batman'dan İstanbul'a çalışmak için gelmiş ve bir süre sonra ise Özge isimli kadından ikiz bebekleri olduğu öğrenilmişti. Yurulmaz, 13 yıllık eşi Betül Yurulmaz'dan boşanmak istediğini açıkladı. TEK ŞARTI DNA TESTİ OLDU Betül Yurulmaz ise boşanmak için iki bebeklere DNA testi yapılmasını şart koştu.  İKİZLERDEN BİRİNİN BABASI... Veysel Yurulmaz ve ikiz bebekler arasında yapılan DNA testi sonucunda, Veysel ikizlerden yalnızca birinin babası çıktı. Tıp dünyasını hayrete düşüren bu olayda herkes şaşkına döndü.  
KOCAELİ HABERİ

Esra Erol'un programında haftalardır tartışma yaratan aldatma olayında tıp dünyasını şoke eden bir gelişme yaşandı. DNA testi sonucunda ikizlerin babaları farklı çıktı.

ATV'de yayımlanan Esra Erol'da programında geçen günlerde şoke eden bir olay yaşandı. Betül Yurulmaz isimli kadın eşinin kendisini aldattığını söyleyerek programa başvurdu. Taraflar programa katılarak yüzleşti. 

İKİZ BEBEKLERİ OLDU

Veysel Yurulmaz, 3 yıl önce Batman'dan İstanbul'a çalışmak için gelmiş ve bir süre sonra ise Özge isimli kadından ikiz bebekleri olduğu öğrenilmişti. Yurulmaz, 13 yıllık eşi Betül Yurulmaz'dan boşanmak istediğini açıkladı.

TEK ŞARTI DNA TESTİ OLDU

Betül Yurulmaz ise boşanmak için iki bebeklere DNA testi yapılmasını şart koştu. 

İKİZLERDEN BİRİNİN BABASI...

Veysel Yurulmaz ve ikiz bebekler arasında yapılan DNA testi sonucunda, Veysel ikizlerden yalnızca birinin babası çıktı. Tıp dünyasını hayrete düşüren bu olayda herkes şaşkına döndü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.