ERAY ŞAMDAN'IN ARDINDAN DARICA BAŞARIYA KOŞMAYA DEVAM EDİYOR

Spor 09.05.2022 - 06:15, Güncelleme: 09.05.2022 - 06:15
 

ERAY ŞAMDAN'IN ARDINDAN DARICA BAŞARIYA KOŞMAYA DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye. Eğitim.Spor kulübü sporcusu olarak katıldığı 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye adına ilk madalyayı kazanarak tarihe geçen Eray Şamdan'ın ardından kulüpten güzel haberler gelmeye devam ediyor..  Erya Şamdan'ın babası ve Şamdan Milli Takım teknik direktörü Adnan Şamdan bu güzel haberi sosyal medyadan "Darıca Belediye. Eğitim.Spor kulübü sporcularımizdan Ü-G U21 Türkiye Karate sampiyonasinda T. Cemal Sakin1'inci, A.Berke Ertan ve Y Ali Yılmaz'da 3.üncü olarak Milli Takım seçmelerine girmeye hak kazanmışlardır." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye. Eğitim.Spor kulübü sporcusu olarak katıldığı 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye adına ilk madalyayı kazanarak tarihe geçen Eray Şamdan'ın ardından kulüpten güzel haberler gelmeye devam ediyor.. 

Erya Şamdan'ın babası ve Şamdan Milli Takım teknik direktörü Adnan Şamdan bu güzel haberi sosyal medyadan "Darıca Belediye. Eğitim.Spor kulübü sporcularımizdan Ü-G U21 Türkiye Karate sampiyonasinda T. Cemal Sakin1'inci, A.Berke Ertan ve Y Ali Yılmaz'da 3.üncü olarak Milli Takım seçmelerine girmeye hak kazanmışlardır." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.