ERAY ŞAMDAN YİNE MADALYA İLE DÖNDÜ

Spor 25.04.2022 - 21:22, Güncelleme: 25.04.2022 - 21:22
 

ERAY ŞAMDAN YİNE MADALYA İLE DÖNDÜ

KOCAELİ HABERİ
Karate Milli Takımının teknik direktörü Adnan Şamdan, takım olarak katıldıkları Porto'da ki şampiyonadan "54 ülkeden Dünyanın en iyi sporcularınin yarıştığı Premier lig müsabakasında Milli takım olarak 12 kategoride 6 Madalya alarak bitirdik. Teknik kurul olarak ilk büyük sınavımız başarıyla tamamladık." bilgsini paylaştı Tokyo Olimiyatlarındaki gururumuz ve Darıca Belediye Spor Kulübü sporcusu Eray Şamdan'da  Porto'da kazandığı bronz madalyası sonrasında "Premier League Matosinhos etabında üçücü olarak 2022’ye bronz madalya ile başladık. Eksiklerimizi gördük daha çok çalışacağız. Bu yıl önümüzde büyük maçlar var inşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek altın madalyalarla devam edeceğiz.." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Karate Milli Takımının teknik direktörü Adnan Şamdan, takım olarak katıldıkları Porto'da ki şampiyonadan "54 ülkeden Dünyanın en iyi sporcularınin yarıştığı Premier lig müsabakasında Milli takım olarak 12 kategoride 6 Madalya alarak bitirdik. Teknik kurul olarak ilk büyük sınavımız başarıyla tamamladık." bilgsini paylaştı

Tokyo Olimiyatlarındaki gururumuz ve Darıca Belediye Spor Kulübü sporcusu Eray Şamdan'da  Porto'da kazandığı bronz madalyası sonrasında "Premier League Matosinhos etabında üçücü olarak 2022’ye bronz madalya ile başladık. Eksiklerimizi gördük daha çok çalışacağız. Bu yıl önümüzde büyük maçlar var inşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek altın madalyalarla devam edeceğiz.." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.