DÜŞEN TAHTAYI BÜNYAMİN ÇİFTÇİ'YE BAĞLADI

İlçeler 13.10.2023 - 09:37, Güncelleme: 13.10.2023 - 09:37
 

DÜŞEN TAHTAYI BÜNYAMİN ÇİFTÇİ'YE BAĞLADI

KOCAELİ HABERİ
CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi Turan Ağaç, Çayırova'da yol kenarına dikili bilboardlardan birisinin düşmüş olması üzerinden, 2024 yılında reklam ve tanıtım bütçesi 7 milyon 750 bin TL olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'ye eleştiri yaptı.. Turan Ağaç facebook sosyal medya sayfasından paylaştığı eleştirisinde "Çayırova belediye başkanı sn Bünyamin Çiftçi, 2024 yılında reklam ve tanıtım bütçesi 7 milyon 750 bin TL gibi yüksek rakama billboard tabelası dayanamadı, bu kadar yüksek bütçeyi ben kaldıramam diyerek dayanamadı ve işlevini yitirdi." ifadelerine yer verdi..  
KOCAELİ HABERİ

CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi Turan Ağaç, Çayırova'da yol kenarına dikili bilboardlardan birisinin düşmüş olması üzerinden, 2024 yılında reklam ve tanıtım bütçesi 7 milyon 750 bin TL olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'ye eleştiri yaptı..

Turan Ağaç facebook sosyal medya sayfasından paylaştığı eleştirisinde "Çayırova belediye başkanı sn Bünyamin Çiftçi, 2024 yılında reklam ve tanıtım bütçesi 7 milyon 750 bin TL gibi yüksek rakama billboard tabelası dayanamadı, bu kadar yüksek bütçeyi ben kaldıramam diyerek dayanamadı ve işlevini yitirdi." ifadelerine yer verdi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.