DİLOVASI'NDAKİ 0 YANGIN 55 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

İlçeler 22.09.2022 - 06:39, Güncelleme: 22.09.2022 - 06:39
 

DİLOVASI'NDAKİ 0 YANGIN 55 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz gün Dilovası'na faaliyet gösteren bir fabrikanın hurdalık alanında çıkan yangın kısa sürede büyüyüp, Dilovası'nın semaları dumanla kaplamıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri o büyük yangına anında müdahale ederek 55 saatlik uzun bir çalışma sonunda tamamen söndürdü.. Büyükşeghir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İtfaiyenin yangındaki o müdahale anlarının fotoğraflarını sosyal medyadan "Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikaya ait hurdalıkta çıkan yangın KAHRAMAN İTFAİYECİLERİMİZİN 55 saatlik yoğun çabaları sonucu söndürülmüştür." notu ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz gün Dilovası'na faaliyet gösteren bir fabrikanın hurdalık alanında çıkan yangın kısa sürede büyüyüp, Dilovası'nın semaları dumanla kaplamıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri o büyük yangına anında müdahale ederek 55 saatlik uzun bir çalışma sonunda tamamen söndürdü..

Büyükşeghir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İtfaiyenin yangındaki o müdahale anlarının fotoğraflarını sosyal medyadan "Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikaya ait hurdalıkta çıkan yangın KAHRAMAN İTFAİYECİLERİMİZİN 55 saatlik yoğun çabaları sonucu söndürülmüştür." notu ile paylaştı..

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.