DİLOVASI YENİDEN REFAH CHP'YE GİTTİ

Siyaset 16.02.2024 - 19:44, Güncelleme: 16.02.2024 - 19:44
 

DİLOVASI YENİDEN REFAH CHP'YE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi Dilovası Belediye başkan adayı Ercan Oğuz bugün beraberindeki heyet ile CHP Dilovası İlçe Örgütünü ziyaret ettiler ve CHP İlçe Başkanı Servet Turan tarafından ağırlandılar..  CHP Dilovası İlçe Başkanlığı sosyal medyadan bu ziyareti "İlçe binamızda bizi ziyarete gelen Yeniden refah Partisi Belediye başkan adayı Sayın Ercan Oğuz beye ve çalışma arkadaşlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz." sözleri ile duyuruldu..
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi Dilovası Belediye başkan adayı Ercan Oğuz bugün beraberindeki heyet ile CHP Dilovası İlçe Örgütünü ziyaret ettiler ve CHP İlçe Başkanı Servet Turan tarafından ağırlandılar..

 CHP Dilovası İlçe Başkanlığı sosyal medyadan bu ziyareti "İlçe binamızda bizi ziyarete gelen Yeniden refah Partisi Belediye başkan adayı Sayın Ercan Oğuz beye ve çalışma arkadaşlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz." sözleri ile duyuruldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.