Dilovası ‘Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi' törenle açıldı

İlçeler 27.10.2022 - 14:02, Güncelleme: 27.10.2022 - 16:21
 

Dilovası ‘Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi' törenle açıldı

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in seçim vaadleri arasında yer alan "Dilovası Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi" törenle hizmete açıldı Başkan Hamza Şayir, çok önem verdiği bu projenin hayata geçmesinden sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bugün; Kaymakamımız sn. Dr.Metin Kubilay, Büyükşehir Başkan Vekilimiz sn. Yaşar Çakmak, Kuzey Marmara Otoyol Direktörü sn. Ergün Çelikten, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı sn. Selamet Güler, AK Parti İlçe Başkanımız sn. ilhan Yıldırım, Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız, kurum müdürlerimiz ve vatandaşlarımız ile sevginin, şefkatin ve merhametin tezahürü bir projeyi daha Dilovamız’da hayata geçirdik. ‘Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ilçemize hayırlı olsun. Bu güzel tesisi işbirliği ile yaptığımız Kuzey Marmara Otoyolu yönetimine teşekkür ederim."  
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in seçim vaadleri arasında yer alan "Dilovası Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi" törenle hizmete açıldı

Başkan Hamza Şayir, çok önem verdiği bu projenin hayata geçmesinden sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Bugün; Kaymakamımız sn. Dr.Metin Kubilay, Büyükşehir Başkan Vekilimiz sn. Yaşar Çakmak, Kuzey Marmara Otoyol Direktörü sn. Ergün Çelikten, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı sn. Selamet Güler, AK Parti İlçe Başkanımız sn. ilhan Yıldırım, Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız, kurum müdürlerimiz ve vatandaşlarımız ile sevginin, şefkatin ve merhametin tezahürü bir projeyi daha Dilovamız’da hayata geçirdik.
‘Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ilçemize hayırlı olsun.
Bu güzel tesisi işbirliği ile yaptığımız Kuzey Marmara Otoyolu yönetimine teşekkür ederim."

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'ASI BEL ELPRİYESİ ESI 8 dILITA ezi 22 00 r' görseli olabilir
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.