DEPREMZEDE ÇOCUKLAR 80'LER DİZİ SETİ VE HAYVANAT BAHÇESİNDE

Güncel 25.02.2023 - 08:00, Güncelleme: 25.02.2023 - 08:21
 

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR 80'LER DİZİ SETİ VE HAYVANAT BAHÇESİNDE

KOCAELİ HABERİ
Kahrmanmaraş depremi sonrasında Darıca'da misafir edilen depremzede ailelerin çocuklarının ruhsal ve psikolojik durumunu gözeten Darıca Kaymakamlığı çok güzel bir organizasyona imza attı. Darıca Kaymakamlığı Koordinasyonunda ilçede misafir edieln depremzede aileler ve çocukları önce Darıca hayvanat bahçesine götürülerek gezdirildi. Aileler daha sonra çekimleri ilçede devam eden TRT ekranlarının ünlü Seksenler Dizisinin setini ziyaret ederek, dizi yönetmeni Birol Güven ve başta Şoray Taşkın olmak üzere tüm dizi oyuncuları ile tanıştırılıp birlikte güzel vakit geçirdiler ve hoş sohbetlerin ardından dizi oyuncuları kendi elleriyle depremzede çocuklarlarına yemek ikramında bulundular.. Darıca Kaymakamı İsmail Kara:"Depremzede çocuklarımızın psikolojilerinin iyileştirilmesi adına yapılan bu güzel programa ev sahipliği yapan Birol Güven'e, dizi oyuncularına ve Darıca Hayvanat bahçesi yöneticilerine teşekkür ediyorum."dedi. 
KOCAELİ HABERİ

Kahrmanmaraş depremi sonrasında Darıca'da misafir edilen depremzede ailelerin çocuklarının ruhsal ve psikolojik durumunu gözeten Darıca Kaymakamlığı çok güzel bir organizasyona imza attı.

Darıca Kaymakamlığı Koordinasyonunda ilçede misafir edieln depremzede aileler ve çocukları önce Darıca hayvanat bahçesine götürülerek gezdirildi. Aileler daha sonra çekimleri ilçede devam eden TRT ekranlarının ünlü Seksenler Dizisinin setini ziyaret ederek, dizi yönetmeni Birol Güven ve başta Şoray Taşkın olmak üzere tüm dizi oyuncuları ile tanıştırılıp birlikte güzel vakit geçirdiler ve hoş sohbetlerin ardından dizi oyuncuları kendi elleriyle depremzede çocuklarlarına yemek ikramında bulundular..

Darıca Kaymakamı İsmail Kara:"Depremzede çocuklarımızın psikolojilerinin iyileştirilmesi adına yapılan bu güzel programa ev sahipliği yapan Birol Güven'e, dizi oyuncularına ve Darıca Hayvanat bahçesi yöneticilerine teşekkür ediyorum."dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.