DARICA'NIN ÖZEL ÇOCUKLARINA ÖZEL OKUL

İlçeler 19.10.2022 - 16:00, Güncelleme: 19.10.2022 - 16:07
 

DARICA'NIN ÖZEL ÇOCUKLARINA ÖZEL OKUL

KOCAELİ HABERİ
Darıca Kaymakamı, Yüksel Kara bugün Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve hayırsever iş insanı Ali Tacişrlerile birlikte özel çocukların eğitim göreceği Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu inşasını incelemeye gitti.. Yüksel Kara o incelem anlarını sosyal medyadan "Özel öğrencilerimizin eğitim göreceği engelliler okulumuzun yapımı ikinci eğitim dönemine yetişecek. Çevre düzenlemesi ile ilgili eksiklikleri görmek ve çözüm üretmek için Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık, hayırsever Ali Tacirler ve Müdürlerimizle birlikte Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu inşaatında incelemelrde bulunduk" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Kaymakamı, Yüksel Kara bugün Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve hayırsever iş insanı Ali Tacişrlerile birlikte özel çocukların eğitim göreceği Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu inşasını incelemeye gitti..

Yüksel Kara o incelem anlarını sosyal medyadan "Özel öğrencilerimizin eğitim göreceği engelliler okulumuzun yapımı ikinci eğitim dönemine yetişecek. Çevre düzenlemesi ile ilgili eksiklikleri görmek ve çözüm üretmek için Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık, hayırsever Ali Tacirler ve Müdürlerimizle birlikte Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu inşaatında incelemelrde bulunduk" sözleri ile paylaştı..
Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.