DARICA KAYMAKAMI YÜKSEL KARA YARALI POLİSİ ZİYARET ETTİ

Siyaset 02.03.2024 - 00:48, Güncelleme: 02.03.2024 - 00:48
 

DARICA KAYMAKAMI YÜKSEL KARA YARALI POLİSİ ZİYARET ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca'da okul çıkışında öğrencilerin dağılım kontrolünü yapan polis memuru Samet Yılmaz, şüphelendiği bir aracı durdurmak isterken, aracın çarpması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.. Okul çıkışlarının kontrollü bir şekilde yapılması ve öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla görevini yerine getirirken, durumundan şüphelenip dur ihtarında bulunduğu aracın çarpması sonucu yaralanan polis memuru Samet Yılmaz kaldırıldığı Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap ile birlikte hastaneye giderek tedavisi devam eden Samet Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaymakam Yüksel Kara hastaneden yaptığı sosyal medya paylaşımında "Okul çıkışlarının kontrollü bir şekilde yapılması ve öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak amacıyla görevini ifa ederken,durumundan şüphelenip dur ihtarında bulunduğu aracın çarpması sonucu yaralanan; Polis memurumuz Samet Yılmaz’a Allah’tan acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun." ifadelerine yer verdi.. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
KOCAELİ HABERİ

Darıca'da okul çıkışında öğrencilerin dağılım kontrolünü yapan polis memuru Samet Yılmaz, şüphelendiği bir aracı durdurmak isterken, aracın çarpması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı..

Okul çıkışlarının kontrollü bir şekilde yapılması ve öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla görevini yerine getirirken, durumundan şüphelenip dur ihtarında bulunduğu aracın çarpması sonucu yaralanan polis memuru Samet Yılmaz kaldırıldığı Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap ile birlikte hastaneye giderek tedavisi devam eden Samet Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaymakam Yüksel Kara hastaneden yaptığı sosyal medya paylaşımında "Okul çıkışlarının kontrollü bir şekilde yapılması ve öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak amacıyla görevini ifa ederken,durumundan şüphelenip dur ihtarında bulunduğu aracın çarpması sonucu yaralanan; Polis memurumuz Samet Yılmaz’a Allah’tan acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun." ifadelerine yer verdi..

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.